

Druhá fáza pečenia medovníkov úspešne zdolaná Tentokrát lepené naším ríbezľovým džemom
12 komentov
1
hellium
12. 12.decembra 2014 00:41

ňáám
4
@forte nie kvietkový sirup je ťažko zohnať, lebo verím, že by sa mal získať absolútne nenásilne a presvedčiť kvety aby ti dali trochu peľu je ťažšie ako sa zdá...zvlášť v zime...hnneď ťa vyhodia z kvetinárstva keď ťa vidia naviazať spojenie...
ale nie ale ten džem je aspoň Bio lebo sme si ho dopestovali sami....síce...cukor v ňom je biely
och kurňa
proste sklamem ťa, sú chutné
@Ives ďakujem
ale nie ale ten džem je aspoň Bio lebo sme si ho dopestovali sami....síce...cukor v ňom je biely
och kurňa
proste sklamem ťa, sú chutné
@Ives ďakujem
8
oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo!
nechceš si ma adoptovať? aspoň na Vianoce?
nechceš si ma adoptovať? aspoň na Vianoce?
9
@farfala pečiem tak, že mama a sestra berú trochu aj do školy plus pečiem aj pre babku s dedkom a chodí k nám veľa návštev, sme veľká rodina a vydržia až do silvestra

Napíš svoj komentár
-
1 Lampa Eda Geina, ktorý si...
- 2
Obrázok od Lytaryta
-
3 Tá sikmá vyhladova tmavo-modro presklenná stena...
-
4 9. etaj
- 5
Obrázok od Lytaryta
- 6
Obrázok od Lytaryta
-
7 :bird: