Ja koncim. Uz nemam sil na nic co sa tyka vztahov s inymi ludmi. Clovek sa moze snazit ako chce a nefunguje to. Poznate taku bezradnost? Kedy ste uz skusali fakt vsetko, ale nevyhoviete. Uskromnujete sa, snazite sa robit dobre meno, pomahate ked treba, a aj tak ste najvacsia svina.

A je to tu. Dalsia rezignacia z mojej strany. Zase som to vzdala. Su veci s ktorymi nepohnem, a ktore aj ked sa tykaju mna, su problemom ineho cloveka. On si ho musi vyriesit v sebe, ja si prenho nemozem znicit nervy, zaludok a meno. Uz viem co bude: Stane sa zo mna doma neforemna babka, ktora dovoli nech si na nej ulavuju akekolvek svoje psychicke uchylky. Nech si na mna kazdy hovori cokolvek. A nezareagujem este im prikyvnem. Budem ich emocionalna kurva. A budu so mnou spokojni, ja budem mat klud a prachy do skoly. Je to chore ze? v niektorych rodinach, ked sa da dole ta pekna pokryvka, to pracuje na tom principe. Na obvinovani inych a citovom sebaukajani. V kazdej rodine maju jednu ciernu ovcu, ktovie ci si vyberaju toho najzranitelnejsieho, alebo toho najsamostatnejsieho.

Ak existuje pokrytectvo, tak mam nanho detektor, a neznesiem ked si nim niekto proti mne pomaha. Moja jedina chyba, ze som vybusna voci takemuto spravaniu. A co je najhorsie, tu vybusnost dotycny nepochopi. Ked je niekto hluchy, mozete sa k nemu ozyvat, rozrpavat, vysvetlovat, ale nebude pocut. Obmedzenost medzi ludmi vladne, hlavne tam, kde vas ludia dobre poznaju, a myslia si ze si ku vam mozu dovolit vsetko. Bohuzial, musim stvrdnut v takej pozicii, ze si myslim ze ja mam pravdu a ostatni sa mylia. Je to trapne, pod moju uroven, ale nieje nikto z dotycnych kto by dokazal opak. Je to nieze trapne, ale smutne.

 Záchod
Komentuj
 fotka
basawell  25. 8. 2008 17:50
Normálne sa mám chuť z tohto blogu rozrevať a nechať si roztiecť čerstvo natreté mihalnice. Každý deň sa totiž pýtam, či je možné, že jediný človek, ktorý mi kedy aspoň štipku rozumel som ja ososbne a či je možné, aby už na svete neexistovali ľudia, ktorí sú fakt naplno oddaní tomu druhému. A to teraz hovorím o vzťahoch všeobecne.



Čierna ovca býva aj niekedy ten najviac odlišný jedinec... A asi bude pravda kdesi tam. Ľudia skrátka nechcú veriť inovatívnym názorom a nápadom, keď už skalopevne veria, že to čo je, dokonale funguje. (ZBABELCI!!!)



Srať na nich, treba zmeniť priestor, vzduch a najmä ten hluk za riadnu dávku ticha. Ono to pôjde znova. A keď budeš veľká (rozumej mať dosť finančných prostriedkov a psychických síl žiť sama po svojom) tak im všetkým pošleš pohľadnice s textom: Aha, ako mi je dobre!



P.S. Pozdravujem tatka..
Napíš svoj komentár