Ako to napísať - to neviem, ale píšem. Zas je to celé tu. Keď máte ten pocit, že jednoducho musíte utiecť. Ten teraz mám a to som prakticky doma takých 6 hodín. A to odchádzam až v utorok. Pomoc! Zas je to tu! Mám pocit že ma to vnútorne zabíja. A do vtedy to musím nejako vydržať. Ako? Najradšej by som sa v momente zbalila a odišla. Keď vnútorne cítite, že toto.. že nie ste za jedno, že sa toho pocitu raz a navždy zbaviť.
Je to prosto pocit, keď sa doma necítite ako doma. A to by mali byť Vianoce. Neteším sa na ne. Možno vnútorne áno. Ale až na tie v budúcnosti, keď si ich zariadim sama.
Nech mi ktokoľvek hovorí, že ich nemá rád - neverím. Myslím, že každý má niekde vnútorne v sebe tú túžbu alebo pocit, že chce byť s tými, s ktorými je mu dobre a zažije pár príjemných chvíľ. Či už doma s rodinou, na chate s priateľmi, s blízkymi, rozdávať vianočnú večeru ľuďom bez domova, alebo si vyraziť na večernú jazdu autom s kamošmi.
To by som raz chcela aj ja. Mať svoju vlastnú rodinu a spraviť si Vianoce naozaj a konečne to budú sviatky pokoja a radosti.
Možno sa dejú na svete aj horšie veci a možno aj v oveľa horšej miere, ale vždy.. je alkohol sviňa vec.

 Blog
Komentuj
 fotka
tequila  19. 9. 2022 16:57
a uz si ich zariaďuješ sama?
Napíš svoj komentár