Najdrahšia Marlenka!

Stále jem tú fazuľu. S párkami. Stále je toho veľa. Každý deň to do seba tlačím. Aby to nebolo také monotónne, aby som nejedol to isté, vymenil som hydinové párky za bravčové. Hneď je život pestrejší!

Zeminu nám stále nedoviezli. Možno budúci týždeň. Snáď. Asi si kúpim aj ruženec. Budem sa modliť za dovezenie zeme. Pán Inžinier to musí zvládnuť. Jeden aj druhý.

Inak nie je nič nové. Ráno ma bolelo hrdlo a hlava, tak som ostal pracovať z domu, pes bol dnes nadmieru otravný a štikútal. Tak som ju aspoň drezúroval, sadni - ľahni - čakaj - k nohe - zostaň - labku - čakaj - ku mne - podlez - k nohe a tak dookola. Strašne sa z toho teší a je prehajpovaná keď ju sekírujem. Aj jej závidím tú motiváciu. Človek by mi už jednu treskol cez papuľu. A ani by som sa vôbec nečudoval keby aj dve - za takú buzeráciu.

Tak ja budem pomaly končiť. A neboj sa o mňa, a áno zuby si poctivo umývam. A včera som bol na hygiene. Takmer hodinu mi pieskovala pigmenty zo zubov. Ešte teraz krvácam. To mám z tých 5 - 8 káv denne. Tak mi treba.

Dúfam, že sa máš dobre a že si vporiadku a že si na mňa nezabudla.

Tvoj verný a milujúci manžel

Patrik

PS: Zdraví Ťa Donuliak

 Blog
Komentuj
 fotka
mkamka  11. 1. 2020 23:35
Radšej napíš ďalší blog, je tam priveľa vreskotu.
 fotka
patrixo  13. 1. 2020 06:37
@mkamka len pekne citaj verskotovu kvalitnu literaturu
Napíš svoj komentár