Všetci to dobre poznáme. Keď prídete na návštevu do nejakej rodinky podvečer 5. decembra takmer s istotou tam nájdete vyleštené čižmy vyložené do okna a deti, ktoré nedokážu obsedieť ani minútku na jednom mieste. Nemožno sa im ani čudovať veď má predsa chodiť sv. Mikuláš, ktorý im nadelí sladkú odmenu.

Keď som bol menší tak som dlho na Mikuláša veril a tak isto ako aj na to, že darčeky nosí Ježišk Dobre si pamatám tie zmiešané pocity, plné očakávania, vzrušenia no i strachu zároveň. Najúžastnejší pocit bol keď som odostrel záves a tam ma už čakala Mikulášska nádielka. Veru boli to chvíle do ktorých by som sa vždy rád vrátil.

Momentálne týmto prechádzajú moje mladšie sestry. Neuveriteľným problémom ich bolo večer uložiť na spánok, pretože boli veľmi zvedavé, čo bude ráno - či cez noc niečo dostali. Už teraz sa teším keď ráno uvidím ich rozradostené tváre a odlesk štastia v ich očiach za každú jednu drobnosť, ktorú si vo svojich balíčkoch nájdu.

Vzhľadom k tomu, že je toto môj prvý blog, tak má istotne ešte veľa nedostatkov, no budem sa snažiť ich odstrániť, pokiaľ to bude v mojicj silách. Ospravedlňujem za všetky chyby.

 Blog
Komentuj
 fotka
monymony  6. 12. 2007 09:36
Je v pohode blog
Napíš svoj komentár