Palec223
33-ročný muž
najnedávnejšie lognutie
28. 1.januára 2022 12:22
4110 dní na BIRDZi
regnutý od 8. augusta 2014
6 komentov
1
darksider96
7. 6.júna 2021 15:05
Však tam nie je žiadny zdroj a ani presvedčivé argumenty... Autor tvrdí, že ten rozhovor toho vedca bol na internete virálny, ale nikde ho nemôžem nájsť. Navyše ten vedec čo to tvrdí je sám zaočkovaný aj so svojou rodinou. Tak prečo by toto hovoril? Nikde neviem nájsť priamo jeho, že by také niečo hovoril. Len samé články, kde to píšu o ňom iní. Toto sa mi nejako moc nepozdáva. Proste nemá to žiadnu váhu. A to nie som žiaden slniečkár.
4
a ten oberidiot Heger špekuluje s finančným "odmeňovaním" kto sa dá zaočkovať...
5
To je založené len na tom, že či budeš tomu veriť alebo nie. Ja nemám čas a ani energiu byť odkázaný na domienky, špekulácie a na to čo niekto hovorí. Každopádne si o tom ešte viac pozisťujem.
6
No on to fakt hovorí... Tu je taká stránka, ktorá všetko čo tvrdí vyvracia » byrambridle.com/...
Ale zas ja neviem čo si mám o tom myslieť.
Ale zas ja neviem čo si mám o tom myslieť.

Napíš svoj komentár
- 1 Mytickaentita: ľudia čo vkuse riešia romantické vzťahy a sex sú čudní
- 2 Chumaj: myticka entita, a ty neriesis sex vobec alebo ako ho vnimas? ja jebem...
- 3 Teal: Priekala, stále sme nevideli tvoje objasnenie, na ktorú piču si sa sem...
- 4 Y4nn4: Ak musia rodičia podpísať že ich dieťa sa prednášky so Šnídlom a Púchovským môže...
- 5 Lytaryta: som tiez chodil brigádovat, na nocné a víkendy do Billy, tam bola...
- 6 Lostinthedark: Mam podozrenie, ze moj veducko chodi cez vikendy brigadovat do rezie f1.
- 7 Lytaryta: TES, tusím 4, V., Oblivion, / Skyrim, hrála...
- 8 Lytaryta: ..a já to mám presne naopak, ÚPLNE...
- 9 Lytaryta: sakra este zrovna aj on zacína.. > ...
- 10 Lytaryta: sakra, asi aj viem, tusím, kde som nechal ten paklík, ...
- 1 Mytickaentita: ľudia čo vkuse riešia romantické vzťahy a sex sú čudní
- 2 Chumaj: myticka entita, a ty neriesis sex vobec alebo ako ho vnimas? ja jebem...
- 3 Teal: Priekala, stále sme nevideli tvoje objasnenie, na ktorú piču si sa sem...
- 4 Trevor1994: Myticka entita si privolala dazd na dneska jak vidim. A to som mal v...
- 5 Y4nn4: Ak musia rodičia podpísať že ich dieťa sa prednášky so Šnídlom a Púchovským môže...
- 6 Lytaryta: som tiez chodil brigádovat, na nocné a víkendy do Billy, tam bola...
- 7 Lytaryta: Skvěle vypraná půlmiliarda. Nevím, co...
- 8 Retromaniak: youtu.be/5atiLWT4emI...
- 9 Lostinthedark: Mam podozrenie, ze moj veducko chodi cez vikendy brigadovat do rezie f1.
- 10 Lytaryta: TES, tusím 4, V., Oblivion, / Skyrim, hrála...
- 1 Mytickaentita: učiteľ histórie ma nemá rád, Alláh ví proč ...
- 2 Tequila: lytarita, musim sa ti ospravedlnit
- 3 Skvrnka: Budú mi nastrihávať uzdičku
- 4 Mytickaentita: ľudia čo vkuse riešia romantické vzťahy a sex sú čudní
- 5 Domek: Furt ked otvorim Birdz tak len raketak a lytaryta. Uz ma to nudí, ...
- 6 Lytaryta: Lenkaska, ale kolosko /raketák má kus pravdu v "včera 15:47 stazujes...
- 7 Lytaryta: to ma uz ale ozaj zaujíma, co...
- 8 Domek: Posledných par dni si púšťam v aute gospel ked idem za zamestnancami. Je to...
- 9 Lytaryta: ..matemat.metody a predikativ. modelování v ekonomii pre financníctvo, bankovníctvo, poistovne, úctov....
- 10 Teal: Mal som ťažký deň, tak som sa aspoň bol fajne povoziť a nažrať...