Ich falošné úsmevy sa na nás rútia z každej strany. Či už pozeráš chabý program národného klenotu TV Narkóza (z ktorej sa dá ľahko prejsť do kómy) alebo počúvaš Rádio Leg press (ktorého poslucháči často trpia paralýzou dolných končatín) určite si na naše (pseudo)celebrity narazil.

Nebudem tu vypisovať o každej jednej ne-celebrite, pretože by som musel opísať indivíduá od Martina Jakubca až po Sajfu, ale rozhodol som sa, že si dnes povieme o akcií menom Otto, kde sú tieto ne-celebrity (podobnosť so slovom celé v riti je čisto náhodná) oceňované známou soškou pomenovanou po nemenej známej ne-celebrite a dôchodcovi Ottovi Waiterovi.

Už začiatok naznačoval veľké zmeny. Adela Vinczeová vystriedaná celebritou svetového kalibru Sajfom. Pokiaľ nedostávate rakovinu prsníka prípadne hrubého čreva pri čítaní tohto geniálneho obsadenia tak prosím pokračujte. Zaručujem vám, že na konci určite nejakú rakovinu mať budete.

Hneď po tejto tip-top výmene sme mohli prísť o sluch vďaka Ivanovi T. z Prešova (
Screenshot
a Ondrovi Kandráčovi z neviem odkiaľ pri ich disco párty odrhovačke Hej, sokoly!

Janko Lehotský (znova podobnosť so slovom kokotský je čisto náhodná) bol pekne mimo a zrejme by mu v jeho ťažkej a zmätenej situácií nepomohla ani sedmička borovičky. Nuž, život po záruke je hold ťažké bremeno.

Taktiež sme mohli vidieť aj Mateja Zrebného a Lukáša Frlajsa z ktorých sa mužskému obecenstvu obracal „karel“ hore nohami a ženskému zasa „markéta“ dole gambami. Toto nesmierne kultúrne obohatenie bolo zavŕšené kategóriou Redaktor Spravodajstva kde vyhral Jozef Kubáni. Ten sa teraz môže zo svojim Otom ukazovať v Tatrách a chváliť sa okolitej zvery.

Ak ani teraz nemáte aspoň rakovinu lymfatických uzlín tak Here we go!

Nasledovali speváci svetového kalibru, ktorých nebudem spomínať, pretože všetci stáli za hovno. Aké prekvapivé, že?

Ako Najlepšia televízia v kategórií Program roka (čítaj Pogrom roka) „zvíťazila“ v „ťažkej konkurencií“ ako televízia Hnoj a RTVS (Rakovinotvorné trvalé výrastky semenníkov) televízia Narkóza. Wow! Aké prekvapivé, no nie?!

Po vypočutí úžasného prejavu Milana Kňažka sa naša už dosť nízka inteligencia ešte prehĺbila a to bolo zavŕšené Absolútnym Otom!

Teraz pozorne čítajte! Ak stále nemáte rakovinu, nechýba vám pankreas, netrpíte degeneratívnym ochorením mozgu, vaša štítna žľaza funguje normálne a vaše vedomie ešte ako tak funguje ... v tom prípade prichádza prekvapenie desaťročia. Pretože Absolútnym Otom sa stala Adela Vinczeová. A to len jedenásty krát! Skvelé! Congratulations Adela.

P.S: Taktiež nemožno nespomenúť dynamické trio z názvom S hudbou vesmírnou, ktorého propagandistické video na ZSSK je snáď horšie ako Kotlebove hliadky vo vlakoch a videá Wehrmachtu pretože sa pekne vymyká realite. 

 Skutočný príbeh
Komentuj
 fotka
james98  30. 3. 2018 02:21
Čudujem sa, že si také niečo vôbec pozeral. Ja som ani nevedel, že také niečo je. Čudujem sa, že už 11 ty krat ako píšeš. Naštastie ani neviem čo ten otto je. Keď sa človek dôkladne izoluje od televízie o nič nepríde Teda aby som neklamal, pozerám pičoviny na History channell, čo nemajú s históriou nič, ale to je všetko.
 fotka
james98  30. 3. 2018 02:23
Ale potom je sranda, že každý spoznáva na ulici niekoho z týchto "hviezd" - a ja nikdy ani zdaleka netuším kto to je
 fotka
nespiacakraska  30. 3. 2018 08:46
@james98 môjmu priateľovi do firmy chodíš take"celebrity"ako je napríklad Janka Hrmova a on absolútne nevie kto to je...

Neviem no... Janko Lehotský bol známy môjho dedka(tým že pracoval kde pracoval) a mne neprišiel ako zlý človek... Ale tak decko má iné posudzovanie ľudí ako dospelý.
 fotka
padre557  30. 3. 2018 09:13
@james98 narazil som na to čistou náhodou, keď to na mňa vybehlo na Facebooku a tak som sa odhodlal nahliadnuť do sveta slovenského šoubiznisu priznávam bola to chyba a radšej som mal žiť v nevedomosti
 fotka
padre557  30. 3. 2018 09:15
@nespiacakraska aké detské nazývať ľudí na základe ich názoru ...
 fotka
nespiacakraska  30. 3. 2018 09:20
@padre557 neviem teraz čo presne si mi chcel zdeliť svojim komentárom, pretože ja som nikoho ... nenazvala a ani ti tvoj názor na spomínaných ľudí v blogu nevyvraciam.
 fotka
james98  30. 3. 2018 10:38
@nespiacakraska Taktiež netušim kto je Janka Hrmova, prvý raz to meno počujem
 fotka
nespiacakraska  30. 3. 2018 11:30
@james98 taká Youtuberka, Miss Carat tuning a účastníčka Farmy...
Napíš svoj komentár