Španielsko... Ani neviem ako a z tejto krajiny sa stala moja srdcovka. Presnejšie z jedného ostrova. Tam sme sa s kamarátkou vybrali zabiť leto, keďže tu to nemalo úroveň. Síce to, čo sme tam zarobili, sme aj minuli, no bolo to jedno z najlepších liet, aké som zažila. I keď už to bolo dosť dávno. Spoznali sme veľa ľudí, nové zvyky. Nejaká tá párty bola na dennom poriadku.

Asi preto som sa tri roky potom rozhodla, že len tak odídem. Výber krajiny bol jednoznačný, ešte som mala mail na bývalého šéfa. Jeden deň som mu napísala, či pre mňa má miesto a o ďalšie tri dni som si už vyhrievala kosti na španielskej pláži. Vybavila som, čo bolo treba k práci a začiatkom týždňa začali tri mesiace makačky. Bola asi polovica júna a v tomto období sa na ostrove konajú trojdňové oslavy istého sviatku. Atmosféra je super, plné ulice ľudí, z každého podniku hudba. Spolu s kolegyňami nás tam pozval jeden z troch šéfov, zobral nás do ich baru. Tam sme trávili celú noc. Pomáda (super drink, ich domáci gin s citrónovou fantou, zmrazený skoro na dreň) tiekla prúdom. Bavili sme sa, tancovali na stoloch. Pomaly začínalo vychádzať slnko, tak sme sa rozhodli pre odchod, keďže ráno bolo treba pracovať. Kolegynky odišli s jedným, mňa spolu s dvoma chalanmi bral ďalší šéf. Cesta trvala krátko, na jeho Porschiatku to bolo hneď. Zastali sme pred ubytovaním a chalani sa rozlúčili a vystúpili.

Jednou nohou vonku už som bola aj ja, ale šéf trošičku pod parou ma zastavil. Jeho super angličtinou mi povedal, nech ešte počkám, že párty sa len začína. A už to bolo. Vtiahol ma späť do auta a skočil na plyn. Doviezol nás do jeho letnej vily s bazénom, kde sme si otvorili to najlepšie z domácich vín. Keďže sme obaja mali nejaké to promile, oblečenie bolo rozhádzané od bazéna až po dvere do spálne. Tam sme sa na seba vrhli, ani niet divu. Jeho žena žila v Barcelone a ja som to už tiež nejaký ten čas nemala. A on bol dosť sexy. Opálený. Jednoducho čistokrvný Španiel. Neviem, či je vhodné rozpisovať všetky detaily, to si každý môže domyslieť podľa svojich predstáv. Ale musím povedať, že jazykom mu to išlo ešte lepšie ako tá angličtina. Od rýchlej predohry sme prešli k sexu. Vedel ako to má robiť, veď každoročne tam má kopec príležitostí. Vôbec mi to nevadilo, veď sa nehráme na zamilovaný pár. Bol super. Aj on, aj ten sex. Keď bolo po všetkom, dali sme si dúšok z vínka, pri východe slnka zaplávali v bazéne a musela som začať zbierať všetky kusy svojho minimalistického letného outfitu. Hodila som to na seba a rýchlo som sa rozlúčila. Letmá pusa, úškrn a odchod. Precupitala som uličkou, aby ma nikto nevidel. Veď na ostrove ho všetci poznali.

Trochu som sa vyspala, nahodila pracovnú rovnošatu a smelo som vykročila do práce. Táto odvaha ma prešla, keď som tam prišla. Zabudla som sa totiž zmieniť o tom, že od samého vzrušenia mi z krku spravil niečo strašné, mala som ho neskutočne dokúsaný. Samá modrina. Toto sa nedalo skryť ani kilom make-upu a ostatní dvaja šéfovia si to všimli. A sprosté poznámky sa len tak sypali. Veľmi vtipné. Ale ten "môj" sa do týchto rečí nezapájal. No prečo asi? Začala som robiť a zrazu prišiel. Na stolík mi položil náušnicu, ktorú som zabudla v jeho posteli, žmurkol na mňa a už bol preč. Dni plynuli a my sme sa správali, akoby nič. Už na začiatku sme si povedali, že je môj šéf a tým pádom slušne naznačil, aby som nerobila drámy. To ale nebol môj štýl. Nikdy som sa chlapovi nemusela prosiť. Keď som chcela, vedel o tom. A keď chcel, prišiel.

Jedného dňa mi ale prišla správa z domova, kvôli ktorej sa bolo treba vrátiť. Oznámila som šéfom, že musím predčasne skončiť. Po vysvetlení situácie to zobrali v pohode. Skončila som v práci, nechala si ešte tri dni voľna na odpočinok a regeneráciu. A vtedy mi asi po mesiaci prišiel mail. Písal mi šéf.

"I´m not your boss anymore...What r u doing 2nite?" V momente som pocítila tú silu, akou mi to spravil v tú noc. Tak som spokojne odpísala, že nič, či niečo potrebuje. Vedela som, že áno. Jeho odpoveď bola veľmi pohotová a rýchla. Napísal, že sa mi postará o rozlúčkovú párty. Vravím si, že oukej, Aspoň si spríjemním posledný večer. Nahodila som sa do svojich little black dress, nahodila podpätky a sama sa vybrala na večeru. Je pochopiteľné, že práve do ich reštaurácie. Nech vie, na čo sa má tešiť. Pomaly som vchádzala v tých čiernych mini, na vysokých ihličkách, opálená. Zbadal ma a išiel si krk vykrútiť. To bolo veľmi nenápadné. Dala som si večeru,kávičku a deci vínka, pozdravila kolegov. Odišla som domov s úsmevom na červených perách. Mail v telefóne mi ohlásil, ako presne a kedy sa mám dostaviť k nemu domov. A že nech prídem presne tak, ako som nahodená teraz.

Počkala som si na danú hodinu nočnú a vybrala sa k nemu sama prázdnou ulicou. Všetko bolo ako v maili. Vstupná brána pootvorená, svetlo zasvietené a vchodové dvere otvorené. Pre mňa. Vošla som do priestrannej kuchyne, na linke už čakali 2 poháre s tým parádnym vínom. Sedel na gauči v ležérnych rifliach a poodopnutej košeli. Áno, takto je veľmi sexy. Postavil sa, usmial, privítal bozkom a uviedol ma do obývačky. Rozprávali sme sa, popíjali víno. Pomerne dlho. Len sem tam sme si dali pusu. Teplo letnej noci malo svoje čaro. Postavil ma z gauča a zips na mojich mini začal pomaly sťahovať dolu. Šaty spadli na podlahu. Ostala som pred ním len v čipkovaných tangách a na vysokých ihličkách. Tento pohľad sa mu zjavne zapáčil. Začal ma bozkávať tak divoko, ako asi nikto pred ním. Jednoducho Španiel. Tí to majú v sebe. Nejaké čaro. Rozopla som mu košeľu, zhodila na zem a vybrali sme sa smerom do spálne. Myslím, že opäť nemusím hovoriť, ako to prebiehalo. Jazyk mal neskutočný, tak som mu to predsa musela opätovať. Akoby som vedela, ako to chce. Vzdychal. Nahlas. Zrazu mi zdvihol hlavu a otočil ma chrbtom. Asi to mal rád trochu tvrdšie, možno si niečo dokazoval. Ale keď mi to robil odzadu, jednou rukou mi držal obe moje za chrbtom a druhou mi ťahal vlasy. Silno. Super. Ako z porna. Toto bola len jedna z polôh, v ktorej sme to robili. Vystriedali sme asi všetky. V tom, čo robil, bol veľmi dobrý, moje orgazmy prichádzali jeden za druhým. A nedal mi vydýchnuť. Ani na chvíľu. To mi dávalo nejakú vnútornú silu, posadila som sa naňho a zajazdila si ako prvotriedny kovboj. To už bolo dosť aj na neho, zhodil ma zo seba, nahlas vzdychol a moje prsia zaliala tá tekutina. Nezabudnuteľný sex. So Španielom.

Strávila som tam takmer celú noc, pomaly začalo vychádzať slnko. Musela som pozbierať svoje veci, vrátane náušníc, nech ich tam opäť nenechám. Posledná pusa, tľapnutie po zadku a odchod. Musela som sa baliť.

Všetko som mala zbalené, prichádzal autobus. Len tak som sa pootočila smerom k jeho reštaurácii, mysľou mi prebehli všetky tie zážitky z dvoch neskutočných nocí, v duchu som sa zasmiala a nastúpila som. Len tak tak som stihla lietadlo domov. Let som prespala, z pochopiteľných príčin som bola po noci dosť vyčerpaná. Ale tá spomienka za to vyčerpanie stála.

Možno tam niekedy pôjdem na dovolenku... Viva Espaňa

 Skutočný príbeh
Komentuj
Napíš svoj komentár