Nespiacakraska
35-ročná žena, single, hľadá sa
najnedávnejšie lognutie
25. 2.febuára 2023 16:38
3200 dní na BIRDZi
regnutá od 29. januára 2017
Som priekla tak dobre kura... Bolo take stavnate(co je na nasom sporaku maly zazrak), kozka bola uplne uzasna(ja kozku neznasam za beznych okolnosti) a robila som ho na zelenine a ta bola najfajnovejsia aku som kedy jedla! :3
- 1 Mydlimebarana: Pri svojich prvych volbach 2010 som volil HZDS a pana Vladimira Meči4ra. V roku...
- 2 Nahodnyokoloiduci1: Spirulina, zelený jačmen, chlorella, zelené riasy, špenát, sú nezdravé,...
- 3 Teal: ✸ youtu.be/NguDF-j6PzM...
- 4 Dezolat: Shopaholicadel je najlepsia telenovela ever XDD
- 5 Chumaj: www.tiktok.com/...@tojecistafantazia/video/7294720942314392864 baby paci sa vam takyto typ chlapa?
- 6 Chumaj: inak vcera som pri zimaku kuroval jednu latino stetku a trocha sa ponášala na...
- 7 Chumaj: bez hanby priznavam, ze chodim kurovat na privaty stetky, lizem kundy, ...
- 8 Teal: Straší vám vo veži?
- 9 Majky538: Myslel som, ze vsak Mbank nemoze mat az taky zly kurz na libru,...
- 10 Lytaryta: Královná Bielyych Tenisiek
- 1 Tulipanoo: s tetou lekarkou sme sa dohodli, ze vyskusamr prvykrat normalne antidepresiva na den...
- 2 Azizi: Veľmi zaujímavý rozhovor trans ženy Lenky Královej s jej manželkou, s ktorou sa...
- 3 Lytaryta: Spoiler: cca 'len' ~ 30 km! 'od nich' bol (a je) 1horsky hotel,...
- 4 Nahodnyokoloiduci1: Myslím že onkolekári nedávajú pacientovi 100% starostlivosť... koment
- 5 Lytaryta: Prezít (1993) súhlas s vacsinou komentov na @csfd ...
- 6 Zajko235: Stále rozmýšľam nad tým, prečo má kolosko (plešatá hlava) stále chuť mydliť barana...
- 7 Nahodnyokoloiduci1: Spirulina, zelený jačmen, chlorella, zelené riasy, špenát, sú nezdravé,...
- 8 Tulipanoo: also otazka na dnes je, ci potrebujem k zivotu zbierku komixoveho Sandman-a (asi...
- 9 Mydlimebarana: Pri svojich prvych volbach 2010 som volil HZDS a pana Vladimira Meči4ra. V roku...
- 10 Lytaryta: jo aj dnes boli dievci skoro cca tak...
- 1 Thunderstorm: Kerro čo si mi písal pod ten vymazaný status?
- 2 Livolka: Zvláštne životné situácie ma dostávajú späť na Birdz. Som späť po asi 3 rokoch,...
- 3 Mytickaentita: veru, chcelo by to nejaké nové tetovanie na chrbát :3
- 4 Azizi: Dnes posledný deň v starej práci Milovala som ju, ale tá kolegyňa...
- 5 Tulipanoo: s tetou lekarkou sme sa dohodli, ze vyskusamr prvykrat normalne antidepresiva na den...
- 6 Mydlimebarana: Riesim momentalne transplantaciu vlasov. Tak ako to urobil Boris Kollar, Sutaj Estok, ...
- 7 Mytickaentita: október ušiel šialene rýchlo
- 8 Dalsipriekala: Mám sen... že raz prídem na birdz a na úvodnej stránke neuvidím nič od...
- 9 Lytaryta: som tu, chodím od cca 2015 (regnuty,...
- 10 Casey77: Na parkovisku do mňa nacúval ausík a zruinoval mi ŠPZku, krátko na to...