Zase raz som chcela žiť životom šikovnej mladej dámy. Začalo sa to nevinne. Pozerala som dokument o tom, ako sa banány dovážajú do Európy, na konci ktorého bolo viete že? Elvis Presley (alebo jemu podobný ujo) miloval chlieb s arašidovým maslom a opraženým banánom. A vtedy môj mozog spozornel. Opražený banán? Práve dnes mi plombovali tri zuby a povedala som si, že už nikdy nejdem jesť nič sladké. Takže ideme na to.

Vygooglila som si ako sa to robí a išla som rovno na vec. Na panvičke pekne masielko, hodila som tam pocukrované banány a čakala. vyzeralo to celkom sľubne, tak som si myslela, že som konečne raz uspela.

Keď som skončila, vyliala som zvyšky do umývadla. Zlý nápad. Vedeli ste, že cukor karamelizuje aj v umývadlách? Nová skúsenosť do denníčka. Pustila som na to studenú vodu, reku, umyjem to, lenže maslo sa rozhodlo pre svoju vlastnú bojovú výpravu. Super. Teraz som už aj oprskaná.

Keď som skončila, ochutnala som môj výtvor. A spravila mne doteraz nepoznanú grimasu. Musím povedať, že ešte nikdy som nejedla výkaly, no po dneskajšku už mám akú-takú predstavu, ako chutia. Nuž, čo si si navarila, to si aj zješ, tak som si našla rožok s nutellou a pustila sa do sebatrýznenia lvl 800.

Viete že? Plombované zuby BOLIA keď si na ne nadrbete nutellu ako drbnutí a jete to s banánom čo chutí ako skaramelizované, dobre odstáte hovno? UŽ HEJ.

 Skutočný príbeh
Komentuj
 fotka
spisovatel  31. 1. 2014 20:08
Napíš svoj komentár