Natashatko
33-ročná žena
najnedávnejšie lognutie
24. 1.januára 2017 11:13
5923 dní na BIRDZi
regnutá od 1. júna 2009
naše predstužkové video kde som mafiánka!!
milujem sa v často od 3:14 po vstup do hotela
» www.vimeo.com/18914799...
milujem sa v často od 3:14 po vstup do hotela
» www.vimeo.com/18914799...
41 komentov
1
natashatko
18. 1.januára 2011 20:19

*v časti! neviem písať
5
našla to kamoška so slovami : KUKAJ AKE MA TA BABA SUPER VLASY a ja kukam.. ze PREBOHA VED TAM JE BABA Z BIRDZU a ona ja ze TU MYSLIS CO MA TIE CIERNE VLASY S BLOND? a ona ze ANO
6
@delegatka tak teraz sa fakt červenám ale tam som ich mala nanič práveže :/ keby viem že to bude vyzerať tak ulízano by som s tým niečo robila ale tak neva a že jej ďakujem to video tam je ani nie polhodinu a už ho aj našli
11
Parádne video
A parádna trieda,samé dobré ženy ň
Si strašne akčná A tie pätky jak dávala
Dobré
A parádna trieda,samé dobré ženy ň
Si strašne akčná A tie pätky jak dávala
Dobré
12
hh haluz ne ja sa tiez cudujem jak to našla ale hej pekne videjko
13
nemam ale je to take velmi hrane no a to ja moc nemusim a to auto u vas v TT take nie su ze ste ho tahali az z Pistan?
14
19
To jak ste zapečatili tú triednu knihu?
Ale inak fajn video, aj keď nápad možno trocha tuctový, spracované to je geniálne. Naše vyzerá ako zlý komunistický film
Ale inak fajn video, aj keď nápad možno trocha tuctový, spracované to je geniálne. Naše vyzerá ako zlý komunistický film
20
omg chcem si pozriet tu triednu knihu ale to nacitavanie videa je tiez kvalitne zapecatene >_>
21
22
@h8u a vy ste ju betonovali ci jako? ja to pozeram jak vadny ze co tam take bude ked tu roflujes jak najata a ono nic >_>
inac vyzerate mat v pohode triednu
inac vyzerate mat v pohode triednu
25
@etelnair ty si pako
Nebetónovali, ale videla som asi 54321234 stužkových, ale kvapkať ten vosk do stredu stuhy som vážne ešte nevidela.. Uplne odveci to tam jebli proste, to som myslela! Ale tak prepáč, profesionálna deformácia :/
Nebetónovali, ale videla som asi 54321234 stužkových, ale kvapkať ten vosk do stredu stuhy som vážne ešte nevidela.. Uplne odveci to tam jebli proste, to som myslela! Ale tak prepáč, profesionálna deformácia :/
39
@0mega1 parádne to postrihal a nápad bol môj :")
@istsinka ten úplne milujem, úplne sa cítim vtedy jak narcis keď to vidím
@istsinka ten úplne milujem, úplne sa cítim vtedy jak narcis keď to vidím

Napíš svoj komentár
- 1 Tulipanoo: moj oblubeny typek s mulletom mi vcera povedal, ze jeho zivot sa deli...
- 2 Mytickaentita: namotala som sa na 70%nú čokoládu
- 3 Lytaryta: hmn ale @KarlOtisKot zevraj neco zlé spravil, ten chytrí...
- 4 Teal: V rámci potencionálnej mierovej dohody, ktorej vraj USA budú taktiež garanti, by...
- 5 Y4nn4: Ja tak "strašne milujem" američanov čo na twittri vytknú človeku z východnej Európy kt.hovorí...
- 6 Lytaryta: www.idnes.cz/zpravy/revu... takze zevraj fakt selfmade-man ...
- 7 Teal: ✦ youtu.be/EdSYgccWq4E...
- 8 Lytaryta: eh, a moc tomu neverím, dnes bez (tych správnych) kontaktov,...
- 1 Melancholik: wtf dezolat prečo si ma označil do komentu v hentom zbytočnom statuse?
- 2 Tulipanoo: moj oblubeny typek s mulletom mi vcera povedal, ze jeho zivot sa deli...
- 3 Lytaryta: > strasne cudny a hnusny web toto, a velice...
- 4 Mytickaentita: namotala som sa na 70%nú čokoládu
- 5 Karamella: Vždy keď mám pocit, že je môj vzťah úplne super, príde mindfuck...
- 6 Lytaryta: hmn ale @KarlOtisKot zevraj neco zlé spravil, ten chytrí...
- 7 Teal: V rámci potencionálnej mierovej dohody, ktorej vraj USA budú taktiež garanti, by...
- 8 Abstraktdepres: Tý vole. Analog Devices kúpili Linear Technology. Mohli by začať robiť nové čipy. Za...
- 9 Y4nn4: Ja tak "strašne milujem" američanov čo na twittri vytknú človeku z východnej Európy kt.hovorí...
- 10 Lytaryta: www.idnes.cz/zpravy/revu... takze zevraj fakt selfmade-man ...
- 1 Raketak: Kto povedal ze slovenske zeny su najkrajsie ?? to vooobec nie je pravda ......
- 2 Abstraktdepres: Kamarátovi sa páčilo čo robím. Prišiel s kamarátom. Potom druhým kamarátom. Potom tretím. Potom...
- 3 3kratadost: Eeeeej, tak predsalen este mam nejake kardio! Na Kralovu Holu sa stale dokazem...
- 4 Melancholik: wtf dezolat prečo si ma označil do komentu v hentom zbytočnom statuse?
- 5 Tulipanoo: moj oblubeny typek s mulletom mi vcera povedal, ze jeho zivot sa deli...
- 6 Lytaryta: > strasne cudny a hnusny web toto, a velice...
- 7 Lytaryta: není nad to, kdyz je clovek poctivej, a vsade a vsemi oblíbení,...
- 8 Azizi: Aké žuvačky máte najradšej? Mne po dlhých rokoch znovu začali strašne chutiť klasické modré...
- 9 Mytickaentita: namotala som sa na 70%nú čokoládu
- 10 Mytickaentita: asi si kúpim tamagotchi