Rozhodla som sa napísať si tento pozitívny blog, pretože sa mi nechce spať a tak kým sa mi bude chcieť chcem sa usmievať aspoň trošku.
O mesiac a dva dni takto si budeme robiť domácu goodbye japan party, pretože sa budeme tešiť, budeme sa baliť, budeme sa smiať a ani náhodou nebudeme smutné.

Keď prídem domov rozplačem sa asi od šťastie. Teraz som až zistila ako mi je doma super. Pretože sa teším na svoju kamarátku, na kamarátov, aj na tú školu, na cestu do školy, na môjho psíka, moju posteľ, na to ako budem piecť a variť si čo chcem, na to ako piatky a soboty budem chodiť po vonku a do práce, ako sa budem každé ráno machliť obliekať si niečo iné ako slovenský kroj, ako si budem lakovať nechty,fénovať vlasy každý večer, ako si budem dávať stretká v mccafe, ako budem vysedávať na slavíne, ako sa budem prechádzať Bratislavou a pri tom mi bude hrať v ušiach hudba, na to ako si budem v škole zapisovať všetko farebnými perami, na karaoke, na večery s pivom, vínom proste hocčím, na rána kedy sa budem môcť vyspať, na dni ktoré sa mi zapíšu do pamäti, na večery dni všetko kedy sa budem usmievať a budem si pripadať super, lebo budem šťastná.. na to ako budem mať všetko to čo mám rada a budem mať viac, pretože je mnoho vecí na ktoré sa môžem tešiť toto je len to čo tu postrádam proste ja sa tak strašne teším a budem sa tešiť ešte mesiac a potom sa toho dočkám a tak

bezpochýb niečo mi to dalo.
vzalo mi to síce pár mesiacov, ktoré som mohla stráviť s priateľmi, pár koncertov a výplat.. ale je to skúsenosť, sú to spomienky.
Už to len doklepnúť to a spomínať na to. Zabudnúť na to zlé čo bolo a nechať si len skúsenosti a pekné momenty.



na Tomto letisku budem happy happy prehappy!
sayōnara zatiaľ!

Všetko s Japonskom tu: » hellofromtheedge.blogspot.sk/search/label/Ja...

 Denník
Komentuj
 fotka
antifunebracka  10. 9. 2017 00:17
Škoda, že blog už neexistuje. Muselo to byť super a obdivujem že v takom mladom veku si sa na také dobrodružstvo dala
 fotka
nataly005  10. 9. 2017 13:04
@antifunebracka existuje, ale je premenovaný
www.thenoela.blogspot.com
Napíš svoj komentár