Mytickaentita
26-ročné dievča
najnedávnejšie lognutie
dnes 00:03
246 dní na BIRDZi
regnutá od 16. februára 2025
bola som si nachvíľu sadnúť v kostole, potom som si išla kúpiť sviečky a teraz som sa rozhodla, že treba upratať celý byt. môj ideálny piatok večer :3
15 komentov
1
swamper
2. 8.augusta 2025 10:08

Tak si sa nakoniec predsa len zabavila , len s tými sviečkami opatrne , hlavne v nevetranej miestnosti ...
2
@swamper @1 hej, je vtipné, že na to aký mám strach z ohňa (aj sa mi občas sníva o požiaroch alebo keď vidím, že kdesi v blízkosti dáčo dymí, tak chytám paniku), tak mám v izbe dosť veľa sviečok
4
6
Nice Ja som teraz zase úplne závislá na tých orientalnych vonných tyčinkách...
8
9
To máš úplne jedno . Ale ak to mám zoradiť od najhoršieho . Tak asi 1. všetko aromatické , 2. parafínové viď článok , 3. tie čo sa odparujú a nezostane po nich nič . Ad. 3. Predstav si polkilový šúlec napr. » www.zachej.sk/produkt/17109/s... ideálna do domácnosti za dva týždne je po nej A kde je ten matroš ? Podobne je to s čajovými sviečkami Po nich ostane tiež len tá alu škrupinka , kde je obsah ? Že vraj sú aj nejaké nezávadné alternatívy , sójové bôby a iné pixoviny nájdeš na nete . Ale o to ani tak nejde , lebo každá sviečka má čo ? Knôt , správne atď . Pod . petrolejky a liehové kahančeky a gelové-liehové sajrajty . Aby som ťa ale nestrašil , neviem do akej mieri to je škodlivé . Môže to byť ekvivalent päťminútovej prechádzky popri hlavnej ceste bla bla . Keď tak strašne túžiš po blikotajúcom svetielku a nechceš sa pri tom ešte sekundárne priotráviť , išiel by som do niečoho takéhoto : » www.alza.sk/hobby/lampase/1... Plyn by mal horieť bezozvyšku , ako pri varení , a nie je tam knôt ale ventil To som tak narýchlo našiel ...
10
11
Áno, parafinove sviečky sú dosť škodlivé aj nevonave. Pozri napríklad sójové
13
@swamper @7 Ono žiaľ takmer úplne všetko je škodlivé, ak sa to preženie. Stačí len na všetko myslieť s mierou. Ja som si vonné tyčinky zapaľovača ešte asi ako 17 ročná, ale to tiež len asi 2 mesiace som mala takú mániu. Teraz po 100 rokoch som kúpila jedno balenie a tak 1-3x za deň si zápalim, keď som doma. Mám to na písacom store pri okne, ktoré je často otvorené dokorán. A tú vôňu milujem!

Napíš svoj komentár
- 1 Mytickaentita: hrozne nemám rada Teams. hrozne
- 2 Lejla32: Budúci rok vychádza velka noc na 3.4., min rok bola az 18.4.. podla...
- 3 Lytaryta: Friedrich Merz
- 4 Lytaryta: teda, tá moja zásielka z AliExpressu (2 malé balícky, 2x...
- 5 Jimson: youtu.be/im0CC122xW8...
- 1 Teal: Nikto o tom nehovorí, tak začnem ja. Moderná literatúra je kopa hnoja zabalená...
- 2 Mytickaentita: hrozne nemám rada Teams. hrozne
- 3 Dezolat: Tak Adelina macka uz zije v kartonovej krabici XDD Dozije sa noveho roku? XD
- 4 Lejla32: Budúci rok vychádza velka noc na 3.4., min rok bola az 18.4.. podla...
- 5 Nahodnyokoloiduci1: @tulipanno preco sa na ziadnej fotke neusmievas ? Tiez mas problem s hnilymi zubami...
- 6 Raketak: Vyebany genocidalny Israel nie je schopny ani udrziavat primerie !!!! ...
- 7 Raketak: takych -2 je neprijemnejsich nez -20 brrrrrr ...
- 8 Raketak: Slusni ludia v Palestine chcu iba pokojne zit ale kym je vedla agresor podobny...
- 9 Lytaryta: sa nevede zrovna nejlíp, jako...
- 10 Lytaryta: Friedrich Merz
- 1 Mytickaentita: ešte raz uvidím na instáči ten jebnutý ksicht Filipa Turka, tak sa pravdepodobne...
- 2 Teal: Nikto o tom nehovorí, tak začnem ja. Moderná literatúra je kopa hnoja zabalená...
- 3 Mytickaentita: hrozne nemám rada Teams. hrozne
- 4 Lytaryta: a tá "Skvrnka" ~ cca detto ako Tulipaanoo, ...
- 5 Nahodnyokoloiduci1: Brano nemusí ti vadiť že inde nie si oblubený, tu oblúbeny si, ...
- 6 Raketak: Inak po mne je podla vas kto druhy najpricetnejsi a najinteligentjesi a najbystrejsi birzdak?...
- 7 Bebekex: jeseň je stelesnenie nostalgie
- 8 Abstraktdepres: Vybehol mi článok. Ako nejaka doktorka otvára ambulanciu, všeobecný lekár. Boli tam jej...
- 9 Jf: Na zivote v zahranici ma stve, ze som na vsetko sama. Musim ist...
- 10 Lytaryta: kdo chce a moze vyskúsat tento 1link : ide...