Tento týždeň má Miro pocit, ako by sa všetko okolo neho postavilo na hlavu a len on je jediný normálny človek v krajine. Paradoxne vyvrcholením všetkého bol ( zatiaľ ) utorok.

Ráno si normálne zaklapol budík, ok že vstáva a ide do školy. O 20 minút sa znova zobudil, ale už s tým že zrejme zaspal. To ešte prežil stáva sa mu to bežne a aj autobus stihol.

V škole mali prednášky len doobeda, pretože poobede im vybavili exkurziu vo vydavateľstve Ringier. Tešil sa, že mi odpadne niekoľko veľmi veľmi nudných hodín.

Medzi prvou a druhou prednáškou má vždy hodinu pauzu.

Naivný Miro si povedal, že si pôjde na študíjne oddelenie konečne zobrať index a vypýtať otvrdenie o návšteve školy, ktoré už tak akútne potrabuje doniesť do práce. Bolo presne 11:15 keď naivný Miro prišiel na študijne oddelenie a stretol sa s tou "milou" pani, ku ktorej patrí. Zabuchla mu dvere pren nosom s tým, že idú na obed nech príde zajtra. Keď Miro oponoval, že predsa majú mať otvorené do pol dvanástej tak ho odbila tým, že je hladná a že dnes tu je už od rána. To už Mira nasralo ale bol ticho. Otočil sa a odišiel.

Uvedomil si však, že si aspoň ešte stihne ísť kúpiž ten lístok na koncert, ktorí si už všetci kúpili iba on ho ešte nemá ( Horkýžeslíže R´n´b Hodokvas Tour ). Rozhodol sa preto, že skočí do Auparku. Ako sa dalo čakať v Auparku bol ticketportal pre technickú poruchu ( nešla im myš ) zavretý. Zašiel teda k doktorovi Horákovi. Lístok stál 249 sk, Miro platil päťstovkou. Milý EmoPredavač mu vydal dvestopade, pretože Miro je charakter a nechal mu korunu tringelt. Peniaze vložil do peňaženky slušne poďakoval a odišiel.

To mu už začínala prednáška ale nakoniec ju stihol.

Po prednáške sa mali všetci presunúť pomocou MHD do Ringiera. Miro si odbehol kúpiť bagetu, pretože v čase keď mal byť na obede sa vozil v autobude do Auparku a z Auparku. Chcel platiť keď zrazu zistil že mu niekde chýba stovka. Miro je debil a tú stovku niekde stratil. Ostalo mu 150 sk. 50 dal za bagetu - ostalo mu 100 korún, čo sami uznáte už dnes nie sú žiadne peniaze.

Mal zrátané, že dnes ešte bude potrebovať dve stovky, pretože dlhoval kamarátovi peniaze za včera keď zaňho zaplatil pivá čo v áčku vypili. Miro nieje bezcharakterná sviňa a požičané vždy vracia.

Zašiel teda hneď oproti do bankomatu. Vložil kartu, naťukal pinkód a bankomat mu tú kartu zožral. Nasratý Miro do bankomatu kopol s takou silou až ho noha zabolella. Zašiel teda do pobočky, ktorá je hneď za rohom. Pobočka bola z technických príčin zavretá. Miro si teda povedal, že to vybaví zajtra aj tak sa už ponáhľa do Ringieru.

Ako Miro vychádzal spoza budovy tak si všimol odchádzajúci autobus plný spolužiakov. Bolo 12:45, v Ringieri mali byť o jednej a ďalší spoj išiel za 10 minút. Miro si teda sadol a čakal.

Do Ringieru dorazil o 13:15. Trieda už mala za sebou obhliadku redakcie Nového času a išli do zasadačky na akúsi prednášku. Pán hrubokrký na vrátnici mu našťastie dovolil pripojiť sa k nim. Zvyšok dňa už Mirovi prebehol ak nepočítame, že zmeškal spoj domov, dobre vymrzol, vymokol a dostal nádchu.

Miro teraz sedí nasratý doma s tým, že sa musí vyliečiť aby mohol ísť zajtra do roboty.

To bol môj deň.

 Blog
Komentuj
 fotka
tashira  15. 11. 2007 11:11
taky obyčajny by som povedala...
 fotka
chillipaprika  15. 11. 2007 12:25
hmm...ja som dnes tiež zaspala a miesto na ôsmu do školy som prišla o pol jedenástej



a inak aj ja si mysli,že úplne bežný deň,tuctvý
 fotka
arya  15. 11. 2007 13:06
Omg, nechcela by som...
 fotka
mayo  15. 11. 2007 16:36
Mne sa v utorok stalo niečo podobné.

Bol som strašne chorý a vzmietal som sa v chorobe a horúčkach, tak som si zašiel do lekárne kúpiť nejaké morfium na útlmenie stavov.

No a bankomat mi zožral kartu

Tak žiadna morfium párty sa nekonala a ja som sa v noci zgrcal z tých megačajov, ktorými som sa zavlažoval

Teraz som už v pohode a kúpil som si bubblifuk odporúčam
 fotka
aio  19. 11. 2007 12:22
co ti jebe drblo by ma
Napíš svoj komentár