Každý vie, že v mediálnej brandži sa to homosexuálnej brandži len tak hemží. U nás vo firme to nie je inak. Nie som homofóbny, to vôbec nie, dokonca mám medzi homosexuálmi niekoľko kamarátov, ale...

Začalo to asi dva týždne dozadu. Mal som nočnú, už bol kľud, pripravoval som veci na ranné vysielanie. V strižni som uvidel nového chalana, prehodil som pár slov zo strihačom a jemu som sa predstavil. Pohoda chalan – zakecali sme sa.

Na konci dňa, asi o polnoci mi povedal, že mám malý zadok. Mám, no a čo? Nebral som túto narážku na vedomie. Takto sme sa obchádzali ďalšie dva týždne a naše rozhovory pokračovali čoraz viac.

Tento pondelok som potreboval niečo načítať a on sa ochotne ponúkol – však sme kamaráti. Len tak pomimo prehodil, že za to bude ale niečo chcieť. Ja som povedal, že okej však skočíme na kávu na pumpu. Po robote sme skočili, chvíľu poohováralii a každý šli taxíkom domov.

V utorok sme večer debatovali s jedným strihačom keď sa objavil. Práve sme preberali miery jednej asistentky čo tu pracuje...on zahlásil: „No mňa by celkom zaujímali aj iné miery“ a usmial sa. Pozrel pri tom na mňa. Večer som sa pri ňom už nezastavil - nezvýšil čas, ale o tom pohľade sa mi dokonca aj snívalo. On ma vyzliekol, znásilnil a odhodil jediným pohľadom!

V Štvrtok, keď som okolo neho prešiel ma capol po zadku. Možno som urobil chybu ale prešiel som to mlčaním. Bola dobrá nálada, bavili sme sa ( vozili sme sa na stoličkách po redakcií), tak som to nechal tak.

V piatok sa mi ponúkol, že mi dá súkromné hlasové lekcie, pretože som mu povedal, že čoskoro idem jazykovej pedagogičke. Povedal som mu, že dobre, že zajtra večer tiež pracujem. On mi však odvetil, že tu nie, že nato potrebujem mať dobrú atmosféru, aby som sa uvoľnil a zas hodil na mňa znásilňujúci pohľad. Priklonil sa na sedačke bližšie ku mne a pošepkal mi, že či neskočíme do kina a potom uňho môžeme urobiť nejaké hlasové cvičenia. V sekunde som sa celý spotil – doriti tak toto ( a tam) nie!

Slušne som sa vyhovoril. O polnoci sa ma pokúšal pozvať na kávu, ale rýchlo som naskočil do taxíka, zakričal niečo o tom že som unavený ( čo muselo vyznieť divne, pretože, som to doslova zakričal ) a odfrčal som preč.

Nemám nič proti gayom, ale necítim sa príjemne keď som mnou flirtuje chlap.

Nie že by mi jeho záujem neimponoval. Tak sa páčim ženám aj chlapom, no a čo? Ale chcem Vás poprosiť, aby ste si pozreli fotky v mojom albume, či vyzerám ako gay.

Ďakujem pekne.

PS: Práve prišiel do redakcie, pozdravil ma cez celý newsroom....dnes bude ešte dlhý večer.

 Blog
Komentuj
 fotka
monymony  2. 2. 2008 18:58
pánečku,dost neprijemné ked nesi gej
 fotka
-veronka-  2. 2. 2008 18:58
Heh Tomuto hovorim ze ziadna nuda Takze po tebe sa nehadzu uz len baby, ale aj chalani



K tvojej otazke: Ja myslim, ze si 100% heterosexual
 fotka
tashira  2. 2. 2008 19:06
to nic..to bude dobre....poved priatelke nech ta pomojka a zabudnes na to
 fotka
nobody  2. 2. 2008 19:12
Mno neviem ci si.....ale normal hetero by urcite nezniesol keby ho chlap plesol po ryti....to urcite nie..



nepotlacas nahodou nieco?.....
 fotka
tomas  2. 2. 2008 19:31
hehe D sranda, ale radsej mu to povedz jasne, ze nechces, lebo inak bude pokracovat a tebe to bude dalej neprijemne
 fotka
-veronka-  2. 2. 2008 19:40
Prave som na to prisla Povedz mu, ze mas dlhorocneho priatela a ze sa chcete vziat
 fotka
arya  2. 2. 2008 19:47
Povedz mu že si lezba
 fotka
mayo  2. 2. 2008 19:50
Ségiň

ale viem ako sa citis, len po mne siel spolubyvajuci to je este horsie
 fotka
voda-a-sneh  2. 2. 2008 19:50
Preco by to nemal zniest, to je tak na zdvihnute obocie akurat
10 
 fotka
schizofrenik  2. 2. 2008 20:04
tak chyba bude buď tebe lebo si vysielal blbe signály ,hoc to bolo asi aj jeho presvedčenie, jednoducho si sa z ním kamarátsky bavil a on si to zle vysvetlil to dobre poznám, jednoducho si on sám vydedukoval že si gay, a to že si nereagoval na to capnutie po zadku je v celku normálne, bolo by fakt blbé keby si ho v tej chvíli nejako ponížil, ono si to stačilo na začiatku vyjasniť, počuj chlape ja som na ženy tak radšej pokračujme v práci
11 
 fotka
daigy7  2. 2. 2008 21:23
hmmm nooo ked pri nom nic nepocitujes tak gay niesi ..... mne sa tiez parkrat stalo nieco podbne ale zato sanecitim byt lezbou.....
12 
 fotka
alisia  3. 2. 2008 15:38
Narovinu mu povedz, o čo sa jedná, lebo z toho vzniknú ešte kompromitujúcejšie scénky



Ale chápem ako sa cítiš. Ako ja ked ma balí heterosexuál
13 
 fotka
cognomen  3. 2. 2008 21:20
asi si gay, ale este ti to nedoslo.

ale sak tvoj pinďo si raz uvedomi co chce a potom uvidis!!

prinajlepsom skoncis ako bi.

v tych okuliaroch vyzeras ako cisty buk..
14 
 fotka
mezomus  3. 2. 2008 23:05
fuuha. fajn po mne isty cas isiel jeden ucitel



inak TA3?
15 
 fotka
desiree  4. 2. 2008 23:50
Tak toto bola tá najkrajšia pauza pri učení biológie, akú som si mohla urobiť. Fakt skvelo píšeš...



Hmm... ja si myslím, že je celkom normálne, že Ti to nevadí, aj keď si hetero (údajne, aj keď nie, že by som pochybovala), pretože fakt, že po Tebe ide aj gay, prijémné lichotí Tvojmu egu. A nič mu ešte nehovor... veď snáď nás nechceš obrať o ďalšie skvelé blogy...
16 
 fotka
dragonfly  6. 2. 2008 01:15
no geniálne ... možno by si mal vyskúšať jedno to hlasové cvičenie a zistíš ... no veľa šťastia ... a btw... nevyzeras ako gay ...
17 
 fotka
himynameismarek  15. 2. 2008 11:43
haha, povedz mu ze uz mas priatela, to som na navsteve gay clubu hovoril kazdemu fuj!
18 
 fotka
tajneneznamo  27. 3. 2008 21:05
Mozem otazku ? Ty by si to nerobil babe ktora sa ti paci ? A pri tom moze byt v klude lezbicka a muzov nechce ani videt, slusne mu to povedz a je to, mas sa coho bat ? Nie. A jemu urcite trvalo dlhsie kym sa na to odhodlal.
19 
 fotka
chanel  16. 6. 2008 14:05
No nechcela by som
Napíš svoj komentár