Začalo to nenápadne. V nedelu večer mi kamarát napísal, že dostal 10 volných lístkov na IMT Smile.

- okej kto ide?
- obvyklá zostava. - taká bola jeho odpoved.
- kedy to je?
- utorok večer. - super pomyslel som si...V stredu ráno pracujem a mám ísť s "obvyklou zostavou" na koncert hej?

Lenže Miro má slabú vôľu a nechal sa prehovoriť. POd podmienkou, že ho ustrážia aby moc nepil, preože ráno nevstane....

Stretli sme sa v utorok o pol siedmej v Poluse. Hodil som do seba McNuggets menu s kolou a pobrali sme sa.

Pred NTC sme sa neomylne postavili do zlého radu...takže kým sme sa dostali na naše placi, už tam vyrevoval nejaký zabudnutý superstárista (čsť jeho pamiatke) , ani neviem ako sa volal. Aby sme vydržali, kým dospieva, hodili sme do seba dve vodky a zabrdzdili sme to niečim ovocným hustým s nechutnou dužinou, ktorú neznášam.

Začala hrať druhá predkapela: Petr Kollář Band, na moje uspokojenie som poznal až jednu pesničku. Za obeť padli Ďalšie dve pivá.

Konečne prišli na rad IMT Smile. Ivan T. z Prešova ( drbnutý Rytmus ) prišiel ešte mierne začmudený, ale hrať začali ...odpálili Tajné Milovanie....hurá starý hit, navyše takáto pecka

Po druhej pesničke. Sme začali nekoordinovane tancovať. Najmenej chyteného alkoholom sme poslali vystáť rad na nejaké to číre pitie. Lenže to došlo! Tak nám každému priniesol po plechovici piva. Od toho momentu som mal pocit ( a nebol som jediný ), že by sme mali začať skandovať. Škoda, že sme si pomýlili meno interpreta. Ak ste teda na koncerte počuli skandovanie Míííchal Dávid!...tak áno, bol som to ja

K záveru koncertu sa mi podarilo aspoň trochu vytriezvieť a tešil som sa domov. Do postele, pretože som vedel,že ma nič dobré zajtra nečaká.

Ani neviem ako, ocitli sme sa v Propagande. Tam sme opäť neičo popili...keď nás už personál začal vyháňať, začali sme uvažovať, kd môže byť v utorok o pol druhej v noci ešte otvorné....

Myslím si, že predavač na Slovnaft pumpe na Bajkalskej ulici sa doteraz desí, že sa znova objavíme. Neviem či niekedy zažil nájazd partie podnapitých postpubertiakov ako si kupujú 3 fľaše vodky, džús, nanuky, voňavku do auta - stromček a kondómy.

Nie, nezvrtlo sa to na orgie. Jeden kondóm si kamarát natiahol na hlavu až pod nos a snažil sa ho nafúknuť. Druhý sme roztrhli a tretí sme ani neviem kam dali...Ale celkovo sa mi tieto zážitky z noci medzi 3:00 až 5:00 zlievajú do jedného veľkého tripu. Uvedomil som sa o pol 6 ráno s tým, že ahá! ja mám byť za pol hodinu v práci.

Smrdel som ako becherovka a vajgle dokopy, ale v práci som vydržal až do tretej popoludní. Myslím, že keď som odišiel tak sa šéfovi uľavilo ....Týmto mu chcem poďakovať, že ma nevyhodil, v momente ako ráno uvidel moje malé červené očká a nepričuchol k môjmu parému Hugo boss - benzín a pivo - for ovce.

Každopádne vnímam zážitok z koncertu velice pozitívne.



Chcem ešte pripojiť poznámku, že zdaleka nepijem tak veľa ako to z tohto textu vyzerá. Len sa občas utrhnem z reťaze....

 Blog
Komentuj
 fotka
kemuro  25. 5. 2008 23:20
áno,tak hlavne,že michal dávid dobre hraje
 fotka
srdce1357  25. 5. 2008 23:42
heh , tak ono nie je na škodu spomenúť viac mien
 fotka
luc.ka  26. 5. 2008 13:10
...naj spisovateľ?



ok ok, k blogu... ľuuuuubim í em té smajl na živo na koncertooooooooch až na to, že som teraz mierne konfjuuusd a sklamaná... to bol ten koncert na ktorý som chcela ísť?
Napíš svoj komentár