Každý z nás si občas rád vypije. Niektorí sa však potom správame ako blbci...

Popis: Chalan, vysokoškolák, pracujúci, hnedé vlasy, modré oči
Vek: 19
Váha: 61kg aj s hrubými ponožkami


Dve - tri pivá

...so mnou nič neurobia, správam sa normálne, nemám problémy z artikuláciou ani z pohybom. Nezanechávam po sebe zápach ani tekutiny.

Päť - šesť pív

...stáva sa zo mňa ve+mi príjemný spoločník, ktorý je vtipný, šarmatný, uvoľnený. Páči sa čašníčkam a oni sa páčia jemu, čo neostáva bez povšimnutia. Už sme párkrát dostali jednu kolečko grátis...

Jedno promile

...smejem sa na všetkom a s každým. Začínam každého objímať a hovoriť mu ako ho mám rád. Je jedno či je to kamarát, ktorého poznám niekoľko rokov, alebo čašníčka, ktorú vidím prvýkrát v živote. Začínam otravovať čašníkov, prípadne DJ´s aby zapli :"poriadnu pecku nech môžme pogováááť!!".

Jeden a pol promile

...Má ma rada väčšina baru. Objednávam každému za poldeci a nezáleží mi na tom či mám, alebo nemám peniaze. Páči sa mi FUNKY a hlasno sa ho dožadujem, pretože sa naň najlepšie tancuje na stole.

Dve promile
...od dvoch promile sa HOUSEuje. Dôkladne. podľa informácií očitých svedkov vykrikujem: "kto to všetko zaplatí?", alebo "ľudia pozor mne tu niekde ušiel had!". Začínam byť vulgárny a používam slová ako : "Peťo ty tatarská omáčka po záruke", "alebo Ty skazená smotana". každé dievča odteraz stráca svoje meno a volám ho Čajka, ak je nakrátko ostrihaná tak Vrabec. Zanechávam za sebou zápach ako prevarené ponožky a Becherovka s vajgľami dohromady.Neviem ovládať svoje telo. Hádže ma to na každú stranu a ešte sa na tom smejem.

Tri promile
...Stav apatie a melanchólie. Je mi za každým kto to už s nami nevydržal smutno a stále mu vyvolávam, aby neblbol a vrátil sa. stále chodím za čašníkom, alebo DJ-om, aby pustil riadny slaďák nech si môžem s niekym zatancovať lepák. njalepšie aby to bol sting - fields of gold, alebo Celine Dion - My heart will go on. Ostávajú po mne slzy, rozliate poháre, občas krv ak spadnem...

Viac ako tri promile
...je zo mňa Hiphoper. Silou mocou chcem brejkovať na stole, stoličke, bare, na fľaši od vodky. Podľa očitých svedkov je toto moje konečné štádium. Nedá sa so mnou vydržať. Ledva stojím na nohách, ale brejkujem! V tomto štádiu nevydržím dlho a buď zaspávam, alebo sa ma snažia dať dokopy, aby som mohol aspoň nastúpiť do autobusu domov.


Najradšej mám štádium keď sa len smejem a každého zabávam. Aj ľudia vravia, že vtedy je so mnou sranda ( nie že by som bol inokedy nudný...). Navyše je toto štádium ešte stále prijateľné pre moju peňaženku a nemusím deň na to chodiť a riešiť dlhy, úrazy, odvrhnuté dievčatá...

 Blog
Komentuj
 fotka
tashira  31. 1. 2008 10:58
nechcem ta takeho zazit
 fotka
takzvany  31. 1. 2008 11:02
posledné dve štádiá si našťastie pamätám len veľmi veľmi zriedka ..
 fotka
-veronka-  31. 1. 2008 11:36
Tak vidim, ze s tebou je asi naozaj zabava uz aby som ta isla opit
 fotka
bobomir  31. 1. 2008 12:54
5-6 pív,,to už som pomaly vrtulník
 fotka
saddath  31. 1. 2008 13:40
vtipny blog ....inak 3 promile...dost vela...ale hlavne ze brejkujes
 fotka
borlabulabarbula  31. 1. 2008 14:49
t osu zabavne stadia ale najlepsie je to posledne
 fotka
ygor  31. 1. 2008 16:43
5-6 piv je tiez pomaly moj limit

+ 2 dalsie a to je moj limit
 fotka
vio  2. 2. 2008 21:50
to posledne stadium to zabilo
Napíš svoj komentár