V našom prvom kurze si povieme, ako sa správať ak sa vo vašom okolí nenachádza osoba opačného pohlavia s ktorou by ste chodili, a napriek tomu chcete vzbudiť dojem, že niekoho máte.

V prvom rade by ste si mali premyslieť, aký typ vaša frajerka vôbec bude. Či to bude žiarlivá fúria s ktorou je neskutočne dobrý sex, alebo domáca puťka v teplákoch s ktorou je nuda a ktorú vám nebude nikto závidieť. V bežnom živote sa takto vyhranené typy väčšinou nevyskytujú, väčšina z nás má doma taký zdravý priemer týchto dvoch extrémov. Práve preto nie je pri klamstve dobré, zvoliť si dlhonohú blondínu, so štvorkami. Puťka v teplákoch môže byť, ale to si zas o vás ostatní pomyslia, že ste nedokázali zbaliť lepšiu.

Najlepšie sa osvedčila dievčina priemerne vysoká, pekná, ale nie moc – taká akurát, čo keď je nenamaľovaná je absolútne nenápadná, priemerne obdarená a priemerne múdra. Ak ste človek zaraditeľný do obvyklého ľudského priemeru, tak by bolo podozrivé, že chodíte s dievčaťom typu hollywoodskej pornoherečky.

Veľmi dôležité sú nenápadné občasné hlášky typu: „tak moja frajerka....“, alebo „keď sme boli spolu naposledy v meste, tak...“. S týmito hláškami to netreba prehnať. Vtedy to vzbudzuje dojem, že ste buď na svoju lásku zaťažený, alebo že blufujete. Keď vám však niekto pochváli nový sveter, alebo tričko, je normálne povedať: „to mi vyberala frajerka, zdal som ja jej v tom zlatý“, pretože je úplne normálne, že s vami chodí frajerka nakupovať.

Nezabudnite raz za čas od osadenstva odbehnúť, akože „idem si zavolať dievčaťu“, alebo v ich prítomnosti akože prezvoniť frajerku, pretože neodpovedá na esemesky a ste z toho na nervy.

Pri klamstve tohto typu je veľmi dôležité hovoriť neurčito. Je vyslovene zakázané hovoriť presné miesta, dátumy a osoby. Vždy sa nájde nejaký známeho známy, ktorý vo vami danom dátume na tom mieste a v tom čase bol, schopný povedať a odprisahať, že vás nevidel a že si zrejme vymýšľate.

Ak ste počuli, že zadaní chlapi sa nikdy nepozerajú cudzím ženám do výstrihu a na zadok, tak ste uverili povere, ktorú zrejme medzi chlapmi rozšírila nejaká žena. Je úplne normálne, že sa pozriete. Nie je na tom nič, čo by signalizovalo blížiacu sa neveru, alebo zvrhlé chúťky. Flirtovať sa však už neodporúča. Len malé percento žien má rado chorobných kurevníkov.

Zadaný chalan nikdy nekomentuje svoje sexuálne výkony! Zadaný chalan musí vzbudzovať dojem, že je jeho priateľka absolútne spokojná a on o tom samozrejme vie. Nepotrebuje sa teda vyťahovať tým, že si včera večer dali štyri čísla, vždy v inej polohe. To robia chudáci.

Na záver rada, tá najdôležitejšia. Je dobré občas prísť s kúpenou kyticou s tým, že sa za pol hodinu máte stretnúť s vašou láskou. Vzbudzuje to dojem vierohodnosti. Predsa by ste nekupovali kyticu pre nič za nič. Navyše tú kyticu môžete v prípade súhre udalostí venovať nejakej sympatickej slečne.



Dúfam, že vám tento návod aspoň trochu pomôže.

 Blog
Komentuj
 fotka
elemka  10. 2. 2008 14:22
Celkom ma to pobavilo,snáď budú aj nejaké iné podobné časti akurát sa mi tlačí v hlave jedna otázka: Načo bude chlap predstierať že niekoho má keď nikoho nemá? Veď ani baby nebude môcť baliť a podobne...
 fotka
bezruka100nozka  10. 2. 2008 14:23
a to pises z vlastnej skusenosti alebo...?
 fotka
-veronka-  10. 2. 2008 14:33
No ak teda pises z vlastnej skusenosti, tak dostanes!!! Takto ma klamat
 fotka
fialovalopta  10. 2. 2008 15:20
no zaujimave, ale ked to zisti ta baba, na ktoru mas zalusk, tak moze stratit zaujem prave preto, ze si zadany a nechce rozhadzat cudzi vztah....ale inak dobre tipy
 fotka
biancadetolle  10. 2. 2008 17:17
A aké rady máš pre baby?

 fotka
tashira  10. 2. 2008 21:38
ty si pako...kde si nabral napad na blog
Napíš svoj komentár