Predstierať, že ste katolícky duchovný je pomerne jednoduché. Pre tých čo v mladosti chodili namiesto etiky na náboženstvo, je to ešte jednoduchšie.

Základom tejto finty je váš výraz. Musíte sa tváriť dobrácky, neurčito, aby ľudia nevedeli, čo si myslíte. Váš výraz by mal pôsobiť ako niečo medzi Nedom Flandersom a matkou Terezou. Nerobím si srandu, to je fakt. Ak už zarastáte na tvári, je veľmi dobre nechať si narásť aspoň nejaké to strnisko, predsalen vyzerá to autentickejšie.

Štýl obliekania by mal byť jednoduchý. Najlepšia farebná kombinácia je biela a čierna. Dovolené sú aj rôzne odtiene šedej. Aj tak je zrejme najlepšie, zadovážiť si v najbližšej predajni kostýmov, kňazský habit. K tomu si dajte sandálky. Ruky by ste mali mať zásadne prepletené prstami. Úsmev na vašej tvári je samozrejmosťou.

Vaša slovná zásoba by určite mala obsahovať frekventované slová ako: ovečka, stádo, pastier, Noe, Vatikán, Dan Brown, sekta, celibát, najvyšší, dobro, zlo, peklo, raj, spasenie, Adam a podobne. Je veľmi dobre hovoriť monotónnym vyrovnaným hlasom. Musí pôsobiť dobrácky, ale napriek tomu rázne. Dávajte pozor aby neznel úchylne!

Takisto treba dávať pozor pri vašom kontakte s deťmi. Myslím, že nemusím vysvetlovať prečo....

Každý správny katolícky duchovný má pri sebe vždy ruženec, modlitebnú knižku a niekoľko obrázkov Panny Márie. Zakázané sú akékoľvek karty, nintendo, telefón by nemala byť žiadna módna vychytávka, ale praktický, jednoduchý a nenápadný prístroj.

Dávajte pozor! Váš najfrekventovanejší spôsob dopravy je chôdza, alebo bicykel! Na aute, ak nejaké máte, sa vozte minimálne. Vzbudzuje to nedôveru. Ak už cestujete autobusom, majte pri sebe vždy knihu s názvom nejakého mučeníka, spasiteľa a podobne. Dobrým príkladom je napríklad kniha s názvom Don Bosco.

Pri zdravení si nepodávajte ruky, iba neurčito mávnite a povedzte: „Pán Boh vám žehnaj“, pri odchode sa zásadne zdraví „ Zbohom“.

Určite sa teraz pýtate, prečo by ste mali predstierať, niekoho, kto celý život žije v celibáte a od mlada striktne dodržuje všetky pravidlá a zásady duchovného života?

Pretože tento druh mužov niektoré ženy priťahuje. Je to ten pocit nedostupnosti, každá túži vyskúšať si svoje zvádzacie metódy na tom najťažšom objekte. Každá žena si aspoň raz pri peknom kňazovi pomyslela, aké by bolo skvelé ak by všetku svoju energiu, nadšenie a elán nevenoval náboženstvu, ale JEJ! Bol by iba jej a ona by bola jeho jedinou. V jej najtajnejších fantáziách je pekný, smelý, iniciatívny, sebavedomý kňaz jej milencom a ona je tá, čo ho zaučí do všetkých intímnych tajov a vášní. Väčšinu by zrejme ani nenapadlo, že by mohol AKOŽEKŇAZ jej zvádzaniu podľahnúť.


Dúfam, že som týmto textom neurazil veriacich. Nebolo to mojím úmyslom.

 Blog
Komentuj
 fotka
mayo  12. 2. 2008 20:09
a dufam, ze si ich poburil! a poriadne!
 fotka
tashira  12. 2. 2008 20:20
haha mayo

dalsie psycho
 fotka
saddath  12. 2. 2008 20:22
ty pises skvele blogy
 fotka
rybabla  12. 2. 2008 21:38
hehe pekny knaz? tak toho svedkom som este nebola .... skor mi pripadali byt nudny ako tajuplny ... mno ale proti gustu zadny disputat ;b
 fotka
jeseter  12. 2. 2008 21:59
je to skvelá myšlienka, myslím, že od bežných prejavov ako, synu, alebo prijmi telo pánovo presadnem an vyššiu ligu
 fotka
arya  12. 2. 2008 22:21
no, mozes ist ucit nabozko na stredne skoly, do tých vyssích rocníkov
 fotka
desiree  13. 2. 2008 00:05
Vau... Je to super a hlavne presvedčivé. No ak by si za mnou prišiel v reverende s kolárikom a správal by si sa podľa návadu, určite by som Ti uverila, že si kňaz.
Napíš svoj komentár