Základom tejto lži je svetrík s kosoštvorcovým vzorom! Ak ho nemáte, tak si ho chodťe rýchlo kúpiť, pretože bez neho sa ďalej určite nepohneme!

Ak ste si už honzíkovský sveter zaobstarali, môžeme pokračovať.

Kúpte si gél na vlasy minimálne za 10 euro. Najlepšie Taft, Schwarzkopf, alebo nejakú podobnú nemeckú značku. Pravý Honzík predsa nejakú slovenskú pomádu na vlasy za 50 korún nepoužíva. Na jedno použitie minieme celé balenie. Efekt predsa musí byť stopercentný. Honzík má nenagélované vlasy, len keď ho fotí Nový Čas, alebo keď ide k Pavielovi Rochňákovi.

Keď už kupujete kozmetiku, tak si prosím uvedomte, že Honzík, napriek tomu, že fajčí ( zásadne Marlboro light ), má krásny biely chrup. Na to si kúpte Colgate herbal, alebo Savo.

Ďalej si treba zaobstarať Honzíkovské sako a nohavice. Honzíkovské sako by malo byť sako s nejakého drahého luxusného materiálu. Neodporúča sa ho kupovať na Slovensku. Honzík je predsa milionár, takže on si saká kupuje zásadne od jedného krajčíra z malého luxusného milánskeho butiku. Vy si namiesto do Milána zájdite do Hainburgu, alebo Poľského Těšína do tržnice. Sako musí obsahovať tiež štýlovo nariasenú vreckovku. Nie však papierovú! Musí byť hodvábna. Skvelo vám v tomto poslúži priateľkine luxusné spodné prádlo.

Nohavice musia byť čo najužšie, dole mierne hipíkovsky rozšírené. Tieto nohavice sa dajú zohnať od vášho otca, ktorý určite prechováva v skrini zopár módnych fragmentov zo svojej mladosti.

Určite ste si všimli, že mníchovský Cassanova má vždy pekne vystylované doplnky. Telefón musí byť luxusný, s množstvom funkcií, ktoré neviete ovládať, pretože aj tak iba telefonujete, alebo posielate esemesky. Hodinky už drahé byť nemusia, musia však skvelo vyzerať a blyšťať sa. Najlepšie je mať remienok, ak nie z ľudskej, tak aspoň z krokodílej kože. Z rovnakého materiálu by mal byť aj váš opasok a topánky. Musíte predsa ladiť, aj keby čo bolo.

Pozor! Honzík nejazdí na hocijakom aute! Ak nemáte známeho, ktorý vlastní Porsche, Mercedes, alebo nejakú inú luxusnú značku, radšej jazdite taxíkmi. Janko z Mníchova predsa na to má.

Musíte tiež vzbudzovať dojem, že ste práve prišli, alebo idete na obchodné jednanie.
Ak už nejdete na jednanie, tak aspoň na žúr, na ktorom sa stretne celá slovenská smotánka.

Na koniec neostáva nič iné, len zaobstaranie si Marianky Ďurianovej – Boučkovej – Honzíkovej. Táto časť by mala byť zrejme najľahšia, pretože Marianka ide do postele skoro s každým... Pravidelne ju vídať v centre Bratislavy.

Prosím ak toto niekto vyskúša, nech mi dá vedieť

 Blog
Komentuj
 fotka
ayreen  11. 2. 2008 19:36
zasmiala som sa na save
 fotka
desiree  11. 2. 2008 21:02
Myslím, že ak by si to Honzík prečítal, tak by sa celkom potešil. A... malá poznámočka... Taft sú výrobky značky Schwarzkopf.
 fotka
mixelle  11. 2. 2008 21:13
ja to skusim! lichobežníkový sveter mám! to je základ
 fotka
mliecakkorova  11. 2. 2008 22:50
lichobežník? nie sú to kosoštvorce?
 fotka
sheena205  11. 2. 2008 22:50
začínam milovať tvoje blogy
 fotka
tashira  12. 2. 2008 20:19
ty psychopat
 fotka
chipska  30. 3. 2008 19:51
ale ale, nie je to náhodou maxim e.matkin??
 fotka
deborah  9. 4. 2008 16:12
ja z teba nemozem myslim ze v predstierani si jednicka fakt takto som sa davno nepobavila
Napíš svoj komentár