V minulej časti ste videli:

Anjelik si všimol Cicu
Anjelik sa jej začal vyhýbať
Cica sa skoro odmilovala
Anjelik spravil zásadnú chybu

Tá zásadná chyba boli dve , alebo tri nepatrné slovíčka. Tri slová, jednoduché slová a nie si sáááám....ako sa to spieva v tej pesničke, ktorá sa stala skutočnosťou. Skoro.

V triede Cicinej staršej sestry práve rozoberali pubertu, a smiali sa na sebe samých, čo robili keď boli v poriadnej puberte. Vtedy prišla Téma na Cicu.

Jedna spolužiačka nadhodila: " Inak Murinka, tá tvoja sestra- Cica tak opeknela, úplne sa zmenila"
A Murinka na to:" Á, čo ja viem"
"Ale vážne" povedal ANJELIK!!!

Keď sa to Cica dozvedela od svojej sestry- Murinky zase sa zamilovala, zase mala hlavu v oblakoch a päťky na písomkách, zase si spievala po celom dome. Bola opäť zamilovaná.

Toto vyčíňanie nenechalo na seba dlho čakať. Anjelik si uvedomil, že to čo povedal, ho Cici tak rýchlo nezbaví. A čo bolo horšie, možno sa jej nezbaví vôbec.

A tu začalo Anjelikovi prihrievať. Nie žeby bola Cica škaredá, ale...ale..ani nevedel aké ale má povedať. Veď do neho boli všetky baby z prvej a druhej triedy. U piatačiek mal fanklub. No žiadnej z tých báb sa nebál tak, ako sa bál Cici.

Možno preto, že škriabe.... Ale nie. Bál sa reakcie okolia. Všetci o tom už vedeli. O tom ako sa Anjelik vyhýba Cici, o tom ako je cica do neho strašne zamilovaná....

A tak sa jej doteraz stráni a Cicu to strašne zraňuje. Už jej z toho všetkého šibe, no ona stále verí, že sa jej podarí okúzliť Anjelika.....

 Blog
Komentuj
 fotka
vejushka  21. 12. 2007 17:08
nepodari
Napíš svoj komentár