Často myslím na to aké krásne je veriť niekomu. Dať svoj život do rúk druhých aj v tých najnepodstatnejších situáciách. Pomáha to

Neustále deň čo deň nás sklamávaju najbližší. Začala som sa báť veriť ľudom. Načo ? veď mám samú seba. Sebe veriť môžem.

VTEDY keď vám kamarát , ktorému ste povedali vaše najväčšie trápenia ( ktoré ešte vtedy chcel počuť ) odrazu začne ignorovať kvôli dievčaťu ktorému ešte nedávno povedalo,že ľutuje takého kokota a aj to, že s ním niečo mala. Keď sa pozriem spätne ako dlho mi hovoril, že chce aby som mu verila,.....časom som začala a vieš čo ? ľutujem, že medzi nami niečo bolo (aj keď za toho hlúpeho stavu keď nad ničím nerozmýšľaš) viem, že si to povedal človeku ktorý to vykecá všetkým ale nechcem ti tieto hovná hádzať do tváre. Sám uvidíš keď zistíš ako mu môžeš veľmi veriť. A myslím, že to ťa zraní viac.( pocit že už nemáš komu veriť) A možno budeš slepý celý život ale si len bábka ktorou môže každý hýbať nie si taký ako si sám o sebe myslíš.

VTEDY keď vám ublíži rodina. Keď sedíte pri obede a každý odíde od stolu a vy si len poviete ,,To vám naozaj nestojím za to aby ste boli so mnou?" Je to ťažké keď už niekoľko rokov na vás háďžu otázku,"máme sa rozviesť?" nedokážem to už počúvať a jediným mojím východiskom je utiecť. Preč. Ale vždy sa sem budem musieť vrátiť. počúvať vaše výčitky a hnev ktorý tu vládne a snáď by sa dal aj krájať. Ďakujem vám za život ale načo ste mi ho dali keď mi pomyslenie na domov ktorý vidím stojí len za slzy a zmätok v hlave ?

VTEDY keď vám vaša najlepšia kamaátka od útleho dectva s ktoru ste boli ako setry, už ani nepozdraví. ( hovorí sa že ak s niekým tráviš veľa času začnete sa na seba podobať, nám sa to stalo ja to viem , že nás iný nechápali) Keby som bola tak tvdohlavá a nechala to tak možno by to aj bola moja vina. Ale ja som sa snažila všetko zmeniť. Pamätáš si to ako sme si slúbili, že nás chalani nikdy nerozdelí ? ako sme sa smaili ironia čo? Nechcela som ho vieš to ty, a on čo chcel on sa mňa nepýtaj, ale potom neviem prečo som mala trpieť ja ak chápeš...

VTEDY keď jednoducho konečne niekam plnohodnotne patríte ale jasné všade musí byť ten VODCA čo keď povie podvedome ho každý poslúchne. (smejte sa či nie nie je to len u detí, jednoducho je to vrodená vlastnosť) áno jasné začala ma nenávidieť. Neviem prečo možno len preto , že žijem. Ale ju každý miloval a tak tenMALEJ KREHKEJ PRAVDOVRAVNEJ MOUETTE museli povedať zbohom a symbolicky ju poslať dole vodou, nech pláva sama. Nauč sa to už máš dosť rokov nepotrebuješ ich ak máš seba.


Život občas bolí. A jediné čo vieme na isto je že žiť sa musí. A ak nejde o život nejde o nič. Ale ako poznám tento svet aj to sa raz zmení.

A práve v týchto chvíľach viem, že na svete sú ľudia ktorý vám vždy pomôžu. človek A ktorý priišel prvý mi dokázal, že existujú anjeli v ľudskej podobe a nemyslia len na seba ale aj na druhých. človek B mi dokázal , že ak si zabudol smiať sa dokáže ťa to naučiť v tej miere, že ti bude tvoj smiech a optimizmus každý závidieť. človek C ma zobral do náručia vždy keď mi videl slzy v očiach a citila som ako veľmi chce preniesť moju bolesť na seba, a ukázal mi nový zmysel života a človek D ktorý je jednoducho slniečkom v živote ktoré ma nesie neustále na rukách a nenechá ma padnúť na kolená ak je pri mne.

A preto neskutočne ďakujem mojím ABECEDNÝM ľuďom, za to že sú, žťe žijú a že som ich mohla spoznať a veriť, že či sú ľudia tichý, bláznivý, čiastočne krutý, bez záujmu voči druhým vždy ale vždy vám môžu dodať do života NIEČO čo z vás urobí búrlivu rieku ( nikdy nevstupis dvakrat do tej istej rieky)
A som za to , že v živote musia byť okamihy kedy padneš na zem aby si si potom viac vážil tie kde sa postavíš a opäť uvidíš trávu z vyššej perspektívy.


Veď život je taký vďaka tomu aby si ho žil, oddychovať možeš až po smrti.

 Blog
Komentuj
Napíš svoj komentár