Mysela som si, že raz dospejem tomu - BYŤ ROZHODNA, VEDIEŤ ČO CHCEM.
Všimla som si , že také dievčatá/ženy sú aj pre chlapcov/chlapov/mužov príťažlivejšie. Ale tak tiež je ťažké ísť sama proti sebe.

Čo mi v tom napokon pomohlo? ALKOHOL- vždy keď som si dala odrazu som vedela čo chcem, s kým to chcem, kedy to chcem a naviše mi pomohol újsť od mojeho každodenného života. Pomohol mi spoznať tie milé zápletky-
-chlapca čo kupoval kondómy
-chlapca ktorého vzrušoval trávnik
-o dva roky mladšieho chlapca ktorému som nevedela opätovať lásku ale bozkával sa naozaj perfektne
-chlapca čo si celý večer nevedel zapamätať mená
-chlapca čo je závislý na poslúchani žien
-chlapcov ktorý nevedeli opätovať lásku mne

ALKOHOL vedel prečo mi to povedal a zároveň aj dvaja ľudia kt. som síce poznala už aj pred rokom 2014 ale ak chápete SPOZNALA SOM ICH AŽ TERAZ. Nazvem ich x a y.
X- vždy do mňa zabrdal, chodili sme do parku pozorovať hviezdy, koncertovať, tešíť sa zo života- do kina, na pizzu, do baru, krčmy, ak som sa vracala domov išla som skor k tebe ako domov sám vieš, spávať mi na chrbáte, a zase ALKOHOL. Nie nebola to láska jednoducho kamarátstvo. Vedel si to ty aj ja ale opäť alkohol všetko zmenil a z masáži,faciek a bitiek vznikli bozky.
Teoretický koniec a) zamilovali sa a žili spolu minimálne na veky
b) ich vzťah ochladol
ale náš je c) sadli si na vodnicu a zasmiali sa na tom ako sme to pokašlali.


Y- láska na prvý pohľad, vždy si ma chápala, počúvala, bodaj by aj nie- toľko krát čo sme spolu spali, koľko sme spolu žili, vymenila som bozky S TEBOU za chlapca ( nestál mi za to? ) a ty jediné čo si sa spýtala keď som VYTRIEZVELA " Aspoň sa bozkávam dobre?"

Posledný dôležitý človek samozrejme bola moja najlepšia kamarátka, ktorá som mnu preplakala všetky slzy, pretancovala všetky akcie, pila a pila a opäť ma počúvala a potom mi hovorila moje - inteligentné rozhodnutia- keď som už bola triezva

Posledná vec z môjho ročného alkoholového denníku je asi to, že som spoznala teba. Chlapca s ktorým viem, že nikdy nebudem. Si zadaný a jediné čo mi stačí keď sa na seba usmejeme a obaja vieme čo je v tom.

Však niečomu si ma naučil milý AL -vyjadriť svoje pocity a nehrať sa na silnú osobu a skrývať plač za úsmev čo je dnešnou známkou ,,normálnosti,, - strácať v sebe človeka a NEPIŤ ŤA

 Denník
Komentuj
Napíš svoj komentár