Celé dni čítam články o našom ,,podarenom referende,,. Nie, že by som bola nahnevaná- som sklamaná z ľudí, kt. ho podporujú. Lásku nazývajú chorobou, myslia si ako sú ,,vysoko,, keď ,,chránia,, svoje deti. Pred čim?

a tak to začalo, rada bránim svoj názor, nech si hovorí čo chce kto chce (viem že celý tento článok je len množstvo črepín zo života, myšlienok, názoru...a vlastne nič úplne a dávajú zmysel, bez pointy)

Prišiel dlho očakávaný deň. V tej chvíli som vedela, že dnešný večer nech skončí akokoľvek bude nezabudnutelný....A možno po tej flaške Kapitána, domáceho a vodky aj zabudnuteľný bude. A tak skúsim sformovať aspoň útržky. Po viac ako mesiaci som si zapálila. Nikotín prúdiaci mojím telom mi pripomenul dávno zabudnuté. Blažený pocit....Po pár vodkách pri bare som sa odrazu dostala mimo celé dianie. A narazila na partiu kt. skladali nástroje. Očividne sa na mne zabávali. Otravné opité,, decko ,, Ani neviem ako sa skoro všetci pobrali preč. Nezaujímali ma, len ten jeden. Viem, že som bola otravná a myslela som, že ho obmäkkčím a dostanem to čo chcem. Očividne nepochopil moje túžby.
"čo trapošíš ved nechcem sex len paličku od bubeníka"
a chytila ho na mieste kde som asi nemala odtiahol sa a ja som namrzene skrčila peru.
"Prosím pre kamarátku!"
"Nech si pre ňu ide sama, už jednu máš"
"Nemôže, a ja jej chcem urobiť radosť. Ty nevieš aké to je potešiť človeka ktorého máš rád?"
"A čo si lesba?"
"Hej som..Máš s tým problém? "
Chlapec nemal slov. Viem, že je pre niektorých ťažké priznať čo sú zač. úplne chápem - odsudzovanie, spoločnosťou rodinou a ešte toto hlúpe referendum kt. mohli vymyslieť len opice. Povedala som to, lebo som ti chcela zavrieť hubu a pri tom mala chuť ťa pobozkať....Neurobila som to, viem bolo hlúpe klamať ale je mi úplne jedno čo si o mne myslia. Som ateistka nespovedám sa z hriechov- klamstva ale verím v lásku v akejkoľvek forme. Nenávidte - život je len jeden vy si pridávate vrásky a píšete svoj príbeh.

 Vyznanie
Komentuj
 fotka
barky  18. 1. 2015 22:33
som čakal nejaky prisny coming out pred rodičmi ale,,,,
 fotka
antifunebracka  19. 1. 2015 16:27
tiez som nahnevany a sklamany z tohto zastaralého zatuchnuteho statu, ktory cuva zatial co vsetci okolo nas idu dopredu. ale kym budu u nas existovat take kurvy ako Anton Chromík, Anna Verešová a Peter Kremský, sa nic ani nezmeni
 fotka
mouette  19. 1. 2015 19:04
@barky je mi ľúto za sklamanie ak chceš skúsim to povedať doma dám vedieť reakciu ale občas mám pocit že naši to tak nejak tušia lebo si ich stále obhajujem a nadávam na referendum
Napíš svoj komentár