1. Keby niekto ako ty, napísal mi správu,že chce ísť so mnou von, len tak sa prejsť,od samej radosti, stratil by som hlavu,a chcel mu aj posledné modré z neba zniesť.
Keby niekto ako ty, chcel sa so mnou smiať,pod letným slnkom ležať na lúke,cez deň spolu byť a v noci zaspávať,nič viac by som hľadať nemusel.
Keby niekto ako ty, chcel byť pre mňa viac,než ktokoľvek iný pred ním,ten pocit aj v zime krásne by ma hrial,a stal by sa pre mňa všetkým.
Ref:Niekto ako tyNiekto ako ty Niekto ako tyNiekto ako ty
2.Keby niekto ako ty, zahľadel sa do mňa,videl v mojich očiach seba samého,aj keby len krátka chvíľa to bola,naplnil by moje srdce nádejou.
Keby niekto ako ty, prejavil mi citya dúfal, že vnímam to rovnako,moje srdce by zasiahliamorove šípya lietali by sme v oblakoch.
Keby niekto ako ty, potichu ma objal,aj v ťažkých časoch stál by pri mne,všetky moje trápenia vietor by odvial,miloval by som ho čisto a úprimne.
Ref:Niekto ako tyNiekto ako ty Niekto ako tyNiekto ako ty
Keby mi povedal, že to je v poriadku,že ho smiem milovať a veriť na lásku,Dal by mi všetko, čo mojej duši chýba. Splnilo by sa to, o čom tajne snívam.Stále teda verím, že jedného dňa prídea keď už tu bude, tak skoro neodíde.
Ref:Niekto ako tyNiekto ako tyNiekto ako tyProsím buď to ty 

 Text piesne
Komentuj
 fotka
tequila  6. 5. 2022 15:55
som tu, kamko!
Napíš svoj komentár