Kto pre nás je ? ? 9 rokov deň čo deň v jednej triede, celé dni sme sedeli pár metrov od seba a teraz ? Neviem či sa dožije ráná, neviem nič, som úplne bezmocná. Bojím sa pohnúť od telefónu, či mi náhodou niekto nezavolá čo sa deje ? Prečo musel ísť práve vtedy ? Prečo si nedal lepší pozor ? prečo nás tu nechal ?
Bol pre nás len , , Luky, Turbák, Trúbka...´´ . Ani nás nenapadlo aký je pre nás dôležitý. Až dnes... v škole bez neho bolo tak zvláštne, nikto sa nezasmial, všetci len sedeli a premýšlali, občas sa niekto pozrel na miesto kde sedával, a každú chvíľku niekto volal do nemocnice, či je niečo nové.
stále tá istá odpoveď KÓMA ! ! Ani sa nepohol. Všetci si to vyčítajú, všetci dúfajú. Tie minúty boli na zabitie. To nepochopí nikto kto to nezažil, ako nám bolo. Teraz aspoň vieme, čo pre seba znamenáme, vieme akí sme zranitelní....

ON Prežije, ja tomu verííím ! ! !


: disappointed:

 Je to možné?
Komentuj
 fotka
darkbell  24. 4. 2009 18:38
aach...je mi luto ked citam o smutku..a zvlast ked ma aj opodstatnenie..lebo takto nwm toho cloveka ani utesit...ale vyjadrila si sa dobre..ale mas rext ja si nwm predstavit take napatie a nexem ho zazit..tak mi ostava len zazelat tebe a tvojej triede aby ste to vydrzali a "lukimu" skore prebudenie..: disappointed:
 fotka
jimmycrow  24. 4. 2009 19:09
Ak ste ho nemali v láske lepšie budú potom tie výčitky...:p
Napíš svoj komentár