Neznášam rozchody. Okey, tie nemá rád zrejme nikto. Ja ale neznášam rozchody kde zlyhá ľudský faktor. Vysvetlím, rozchod pre neveru, pre peniaze, sex a podobné veci to je síce na hovno ale odchádza sa z toho vzťahu inak. Keď zlyhá ako ja volám - ľudský faktor, znamená to že sa dvaja rozídu aj keď sa ľúbia ale proste nevedia si vysvetliť alebo vyriešiť primitívne veci. 

Je to 24 hodín čo odišiel z nášho bytu. Z bytu, ktorý neuplatím. Z bytu, ktorý som zariadila do poslednej utierky. Keď som sa sťahovala sľúbil, že aj keby sme a rozišli, pomôže mi s platením lebo vie že som to robila pre náš a nemám kam inam ísť. Myslite? Keď odchádzal vypýtal si aj peniaze za tie utierky lebo si naivne myslel, že dal na všetko polovicu. 

Teraz tu sedím. V našom byte, do ktorého už  nepríde. Vidím ho všade. Cítim ho všade. Kurva. On už nepríde, opakujem. Bola to to najlepšie čo si mohla urobiť, smial sa ti s celutýdy,  zo zubov, z nosa....Nič mu nebolo dobré. Ty si nebola dobrá. STOP!!! Bola som dobrá, pri ňom som zo seba dostala to najlepšie čo vo mne bolo. Myslím, že dôkazom je to že som ho nezabila. Ani vtedy keď mal soplík a ja som musela sedieť po tme na stoličke a čakať kým sa vyspinká. Rozmýšľam len, či to bolí aj jeho. Či aj on vidí mňa? Či rozmýšľa, že to mohol urobiť inak a mohli sme spolu ostať. 

Kurva. Musím začať viac piť a menej rozmýšľať.



 Blog
Komentuj
 fotka
paria333  21. 2. 2018 11:19
ego nieje ľudský faktor.
 fotka
meredith21  21. 2. 2018 12:19
a aky?
 fotka
mefistofel  23. 2. 2018 01:39
divný človek a čo sa týka toho konca, pochybujem... vacsinou keď sa niekto s niekým rozíde tak na to nemysli ako na niečo zlé a este sa tomu aj teší. Vacsinou len ten kto zostal a očakával niečo, len ten vždy je na tom zle a trápi sa(tj. len ty)
 fotka
meredith21  23. 2. 2018 07:41
Nemyslím ze bol divný podľa mňa bol nacistický idiot a ja blbá krava a je to
 fotka
willbebetter  13. 4. 2018 13:31
^ nacisticky ci naRcisticky idiot?
kazopadne pochybujem ze ta (uz na konci) lubil ked ste riesili prachy ako pises "aj za poslednu utierku".

a drz sa, viem ze je to napicu pocit.
 fotka
meredith21  13. 4. 2018 13:46
@willbebetter oboje v jednom
Napíš svoj komentár