Asi každá baba, žena, dievčina, pozná ten pocit, keď sa chystá na prvé rande. Sprcha trvá hodinu, musíme dať na hlavu šampón, masku, pre istotu všetko dva krát. Fénujeme, natáčame, žehlíme, keď sa nepodarí tak všetko od začiatku. Make up  z bežnej dennej rutiny cca 10 minút, pretiahneme na ďalšiu hodinu. Hodinu stojíme keď skriňou, ktorá síce v danú chvíľu praská v pánoch ale nič vhodné tam nie je. Po ďalšej hodine keď vyselektujeme to čo má moc veľký výstrih, to čo má moc malý výstrih, sukne v ktorých máme veľké brucho a žiadny zadok, sa nasúkame do niečoho, čo ako tak vyzerá dobre, aj tak nie sme nikdy spokojné. Neviem ako vy, ale v predstavách vyzeralo moje dokonalé rande asi tak, že ma dotyčný vezme von, možno prechádzka, káva, čajík, drink. Príjemný rozhovor, ktorý pôjde plynule a nebude sa baviť o počasí, iba ak bude náhodou 5 ročné obdobie (skurvená zima/vyjebané teplo). Taká bola predstava. Nikdy, nikdy, nikdy, som si nemyslela že moje najlepšie rande, bude presný opak toho čo som si predstavovala.  Boli dve hodiny ráno, nespím, šak načo? Zablúdim na internet (samozrejme, že som bola na ňom celú noc) a tam vyskočí chalan, ktorého možno poznám. Nepoznám ale snáď spoznám. Také modré oči...Sakra. Otváram víno, snáď lepšie zaspím a už jemne  odvážna mu napíšem. 

Ja: Ahoj ( och ty krava, to ťa fakt nič kreatívnejšie nenapadlo???) 

On: Ahoj...Nespíš?

Ja: Posledné noci nie, nepotrebujem...

On: Haha, to máme rovnaké

Divný chalanisko...Nevadí. V podobnom duchu píšeme nasledujúcu hodinu a ja zisťujem že býva kilometer odo mňa. V hlave mám grafy, diagramy, tabuľky s výpočtom pravdepodobnosti koľko krát sme sa asi už videli, koľko krát ma už asi videl v meste, keď som bola po parou? Mierne povedané. Konečne prišla správa, či pôjdeme na kávu. Aaaaa šak čoby nie? A vtedy ma to napadlo.

Ja: A čo robíš teraz?

On: Nič, vyšiel som zo sprchy.

Ja: Poď na tú kávu teraz...

On: Teraz? Na kávu?

Ja: Okey, tak na panáka...

On: Fajn...Adresa?

Dobre, dobre, viem ako to asi vyzerá. Nie, nevolala som ho na sex ani na nič, ja naivná som ho naozaj volala iba na panáka. Prišiel. Čakám ho pred domom, v duchu sa modlím nech nemá hrb. Vidím ho, má kapucňu. No fasa, ten má isto ten hrb alebo inú deformáciu. Príde bližšie, dáva dole kapucňu a ja som v tú chviľu ostala ako keby ma praštili panvicou po ksichte a latou po krížoch. Podáva mi ruku a vtedy zafúka vietor. Jeho voňavka mnou prebehne ako šok. Sakra práce, spamätaj sa žena! Chytám ho za ramená a otáčam proti vetru. Díva sa na mňa ako keby som spadla z hrušky. 

Ja: Prepáč, ja...len...Pekná voňavka...Ehm, reflex, chapeš...

On: Nechápem, nevadí...Tuším som ťa niekde už videl...

Kurva. To nie je dobré. Zakecám to. Sadáme za stôl, nalievam panáky a už to šlo. Kecali sme do 7 ráno. O všetkom. Za tri hodiny som vedela všetko. Čo študuje, prečo, načo. Obľúbenú farbu, film, seriál, hudbu. O pol siedmej ráno vidím už len na pol oka, nie že by som bola ožratá, len unavená. V tom prichádza ďalší milionový nápad. 

Ja: Chceš ísť domov?

On: Od teba už asi nebudem chcieť ísť domov...

Tak sme spali. Spali a spali až do večera. Skoro. Pre neromantikov a sexuálnych dravcov, sme naozaj len spali. Pritúlení, prepletení a stále oblečení. Ráno sa ma spýtal že, či by dostal pusu pri bránke keby toto rande bolo štandardné. Odpoveď bola tá, že som mu tu pusu dala. Krátku, silnú, plnú všetkého možného. Pekné to bolo. Skončilo to horšie ako by sa čakalo. Už ho nepoznám...Ale toto rande bolo dokonalé. Niekedy môže byť to najkrajšie, práve to čo ste si nikdy nevedeli ani len predstaviť. V seriály How i met your mother hovorili, že po jednej ráno sa nestane nikdy nič dobré. Toto bolo po jednej ráno a bolo to skvelé. 

 Blog
Komentuj
 fotka
dzeeejn  30. 6. 2017 19:19
prečo ho už nepoznáš??
 fotka
meredith21  30. 6. 2017 19:22
Pokazili sme to...Ja, on, spolu...Ani jeden viac, ani jeden menej
 fotka
petuska11111  30. 6. 2017 19:45
Aký škaredý plot-twist.
 fotka
meredith21  30. 6. 2017 19:46
 fotka
petuska11111  30. 6. 2017 19:48
Kvôli tomu "už ho nepoznám".. A vyzeralo to tak pekne.
 fotka
meredith21  30. 6. 2017 19:52
@petuska11111 nuž to je realita
 fotka
johnysheek  1. 7. 2017 08:46
 fotka
inspireflow  2. 7. 2017 19:09
Veľmi pekné.. Zanechalo to vo mne zvláštny, pekný pocit. ďakujem
 fotka
meredith21  7. 7. 2017 02:25
@inspireflow ďakujem
Napíš svoj komentár