Mayben
33-ročná žena, zadaná, na chlapcov
najnedávnejšie lognutie
16. 4.apríla 2025 20:06
6112 dní na BIRDZi
regnutá od 20. augusta 2008
Mačkoľúbci birdzu!!! prosím o chvíľku pozornosti! mohli by ste poznať mačku z instagramu - coby the cat ... kto z vás vie, čo je to za rasu???
» i.dailymail.co.uk/i/pix/2016/02/2...
» i.dailymail.co.uk/i/pix/2016/02/2...
16 komentov
1
mayben
24. 2.febuára 2016 20:34

boa nejde ten link...aaa

4
@mayben nesedi ti zdroj ? nooo co tam su vzdy pikosky mackovske je uzasna museli si vsimnut vies ako vyplnit zadnu stranu
5
@tasha5 tak už zdroj je pochybný...ale akosi mi tá rasa nesedí..viď @1 a toto:

podobá sa ti to snáď?

podobá sa ti to snáď?
6
akoze ja viem ze hento je ta britska ale hentak sa hadam nevedia odrbat az tym ze modrooka je mozne preto biela :ehm:
7
@tasha5 no neviem...nezdá sa mi to
mohol by sa ešte niekto vyjadriť nejaký mačkoznalec silný, silnejší, najsilnejší!
mohol by sa ešte niekto vyjadriť nejaký mačkoznalec silný, silnejší, najsilnejší!
11
Britská mačka sfarbenie silver shaded alebo po slovensky Britská strieborná tieňovaná. Avšak modrooká, je raritou, skôr sú zelenooké.
12
Je inak celkom vtipné ako si všetci myslia, že britky sú len modré (teda sivé), majú toľko farebných variant, že až no. Aj ja mám britskú, ale čokoládovú. A chcem britskú škoricovú. A aj britská golden shaded je krásna
@Dumldore neni to fake, naživo som videla takú takmer totožnú
Tu máš aj nejaké inzeráty: » zvirata.bazos.cz/inzerat/5788516...
» zvierata.bazos.sk/inzerat/5798064...
@Dumldore neni to fake, naživo som videla takú takmer totožnú
Tu máš aj nejaké inzeráty: » zvirata.bazos.cz/inzerat/5788516...
» zvierata.bazos.sk/inzerat/5798064...
13
Moja známa má CHS britských mačiek a chová aj toto sfarbenie Mayben A majú aj modroočky, pozri: » www.imgup.cz/image/8af...
14
@paulieevans @12 nejde o to, že by som si myslela, že britské sú len jednaké...ale hen tasha @2 píše konkrétne o modrej...tak sa mi to nevidelo...
a inak, veľmi pekne ďakujem!!! ^^ úplne som do nej zaľúbená, do tých modrých očiek :3
a inak, veľmi pekne ďakujem!!! ^^ úplne som do nej zaľúbená, do tých modrých očiek :3
15
@mayben Ja sa dosť dosť vyznám do cicušiek a najmä do britušiek, takže ak by si chcela aj nejaké rady ohľadom, prípadne kontakt na chovateľskú stanicu dobrú tak sa pokojne ozvi
Ja napríklad veľmi chcem britskú škoricovú mačku a to je také raritné sfarbenie že už čakám 2 roky a keď sa už aj narodila niekde nejaká škorica, tak hneď bola rezervovaná...
To je ona:

Ja napríklad veľmi chcem britskú škoricovú mačku a to je také raritné sfarbenie že už čakám 2 roky a keď sa už aj narodila niekde nejaká škorica, tak hneď bola rezervovaná...
To je ona:

16
@paulieevans jeee, ďakujem ...ako veľmi by som ju chcela..len ešte neviem či to bude možné, bo moja mamina mi nechce dovoliť zvieratko...a tak by som chcela aby som to dostala ako darček od @dee99 no on mi ju asi moc nechce zaobstarať, lebo ma nenávidí!
tá je riadne zaujímavá!
tá je riadne zaujímavá!

Napíš svoj komentár
- 1 Tomas5555555: www.dzio.sk/lipka/galle...
- 2 Teal: Nechcete niekto kúpiť kapybaru? Na predaj mám. Veľmi vychillovaná je, má piči celý...
- 3 Raketak: Macron: What Netanyahu is doing in Gaza is 'unacceptable' and 'shameful' ...
- 4 Kviatek: Štvorkolkári, choďte do piče. < 3
- 1 Tulipanoo: rodicia nemaju v chladnicke jedlo, ale za to tam ma manka ozempic lol...
- 2 Azizi: Prečo sa už nevyrábajú drevené kefy s kovovými štetinkami? :/ Všetko je len hnusná...
- 3 Lejla32: Tento týždeň konecne v pluse po dlhsom case na akciach
- 4 Lejla32: Takze update k susedom!!!! Jak som spomínala, že byt nad nami sa predal...
- 5 Tequila: velmi uznavam p. cintulu za vsetko, co spravil, skoda, ze takych...
- 6 Ladydoga: V českej zoo niekto ukradol kapybaru Fifinku
- 7 Tomas5555555: www.dzio.sk/lipka/galle...
- 8 Y4nn4: Zomrel José Mujica- bývalý Urugujaský prezident. Počas svojho mandátu rozdal každý mesiac 90% svôjho...
- 9 Azizi: Tráviť čas so psíkom, blízkym človekom, alebo s výbornou knižkou. Niet lepšieho...
- 10 Teal: Dnes mám deň, že som sa vrátil k starým wave hudbám z pred...
- 1 Bebekex: mam vlasovu dilemu. isli by ste na 100€ zosvetlenie ku kadernicke alebo cakali na...
- 2 Mytickaentita: buď sa dám znova na tanec alebo si kúpim synťáky
- 3 Teal: Úprimne dúfam, že éra degeneratívnych Ai vyhasne rovnako rýchlo, ako aj éra...
- 4 Limitles: oddrbat jednu cestu a nevyriesit alternativu je take vallovske
- 5 Uchylakvyjebany: Aj vam sa snivaju pesnicky jak tomu jebnutemu Tealovi?
- 6 Mytickaentita: snažím sa presvedčiť samu seba, že fakt nepotrebujem ďalší svietnik
- 7 3kratadost: Dost by som uvital, keby som mal aspon, ze mesiac bez zranenia....
- 8 Bebekex: vzdy ked pocujem, ze nejaka dospela zena sa narodila v roku 2003, tak...
- 9 Tulipanoo: som sa nechala zlakat a letela som z Prahy do Trebisova (teda Kosic a...
- 10 Lytaryta: Ziva ziva david (Côte de...