Tento blog vznikol z nudy,cize nijako ho neodsudzujte ze nie je hlboko intelektualny a je len povrchny.


zhavranelí rarachovia unasali ludi z mojho okolia, ano!! moje hladne Ja, tuzi po krvi a mese, tychto ludi, v den ked zaznie posledny krat zvon! budu moji otroci, pripraveny na poslednu vojnu proti ludskej pyche a materializmu, a nastane temnota, ktora otvori branu pekelnu, a anjel, ktory doteraz strazil svatu pecat bude hrdelne zavrazdeny.Aa zisli sa vsetci diabli, vodcovia plukov pekelnych, aby si rozdelili ludske duse a krajiny,odetý v ciernom ruchu vchadzam do palaca skazenosti, krvave steny by mohli rozprávat temne pribehy, ktore sa odohrali v mojom pribytku.
uprostred oltára bola misa naplnena krvou cerstvo zabitej panny, vzadu na stene ziaril ligotavy pentagram, po bokoch, hrdo svietili cierne sviece z tuku neposkvrnenych deti a pred palacom sa zhromazdili demoni, aby spievali tu krasnu symfoniu noci.
z ma nic nezastavi, ukoncim ritual a otvorim astralnu branu, ten prekliaty svet bude trpiet este viac a zem konecne vyvrhne svojich mrtvych, aby ozili na moj prikaz, vykonam statocne moc, ktoru mi do ruk vlozil vladca pekla, Lucifer.
i utekala moja dusa pred tienmi a zastavila sa pred velkym strmym kopcom, uz niet uniku, zrazu som zazrel most, ktory spajal kopec s druhou krajinou, stal som pred netazkym ukolom, mam zastavit a cakat na prichadzajuce tiene, alebo sa prebrodit cez most smrti, na konci ktoreho, stala cierna postava odeta v plamenoch

 Vymyslený príbeh
Komentuj
 fotka
metalem  11. 5. 2008 19:39
feeejst hell...
 fotka
simonkaaaa  15. 8. 2008 01:14
prebrodit sa
Napíš svoj komentár