Prichádzam na dvor, rodinného domu, pri príchode ma privíta môj pes, sadne si predo mňa a úprimne sa mi díva do očí. Zrazu mu hlava padne prudko na zem a až neskôr aj telo, začne sa triasť, peniť a po pár sekundách ho to prejde a správa sa zase normálne. Až nato že celý čas sa na mňa úprimne až smutne díval. Po práci a hrabaní lístia nám ostala na dvore pahreba, konáre sme ešte nechali nech dohoria. 

Pes sedel stále na jednom mieste a sledoval ma. Po sprche som sa išiel z okna pozrieť či pahreba už dotlela... ešte nie. Za pahrebou som si všimol psa ako sa stále na mňa díva, nevadila mu ani včela ktorá preletela okolo jeho ňufáka, nič ho nerozhodilo. Zadíval som sa aj ja na neho, ako by mi chcel niečo povedať...takto sme sa na seba vzájomne dívali nejaký čas. Zrazu sa dvihol a spravil pár krokov smerom do pahreby. Presne v strede nej si sadol, pozeral sa stále na mňa úprimne a po chvíli začal s neho stúpať dym, a následne plameň. Díval sa stále na mňa, začala mu miznúť srsť, plamene začali odhaľovať kožu, ktorá postupne červenela. Stále sa díval verne na mňa. Bol som zaskočený a nechcel som veriť tomu čo vidím.

Volám na otca, ten pribehol a oboznámil som ho so situáciou, povedal mi že to nemám riešiť, takto je to správne. Išiel som si opláchnuť tvár na toaletu a všimol som si krvavú záchodovú misu, nato mi otec povedal že zabudol spláchnuť....Povedal že u nich doma je teraz veľa zmien a nemám si ich všímať... (pre zazvonenie budíka som sa nedopátral rozuzlenia, deň nato psík skutočne zomrel) 






 Blog
Komentuj
 fotka
aventine  20. 9. 2017 15:05
Bože, až mi zimomriavky nabehli pri tej poslednej vete
 fotka
vreskot000  21. 9. 2017 11:42
to sa to ako snívalo? zaujímave
 fotka
vreskot000  29. 9. 2017 19:43
vieš čo sa mne snívalo? stál som pred kostolom, a videl som tam veľa ľudí, čo doň chodia, poznám ich osobne. každý z nich držal v ruke kameň a hádzali ich do mňa. nato som sa zobudil, bolo asi niečo okolo tretej nad ránom. ach.
 fotka
luboos  30. 9. 2017 23:29
4 Luboos


30. september 2017 23:29
@vreskot000 Strach zo smrti v očiach najbližších... tie ich uslzené oči plné žiaľu a strachu a moja bezmocnosť. Hmmm tak tie mam najradšej alebo bábätko v tmavej pivnici - počujem len plač a ten ako keby sa stále menil raz je v diaľke predo mnou a raz hneď za chrbtom, cítim steny ale nič nevidím..mam obavu aby som na neho nestúpil,,,stále narážam dotykom na ostré kovové predmety ...
 fotka
vreskot000  1. 10. 2017 16:16
 fotka
tequila  28. 5. 2021 15:59
mas velmi zaujimave sny. otec je OK?
Napíš svoj komentár