Fakt mi hrabkačikuje . Už v minulom čase som písala že magorím a čo sa stalo s mojím kamošom Samozrejme že ten môj tajný plán nevyšiel no čo už, ale ja teraz riešim čosi iné aj keď je to s tým spoločné.XD

Sem tam si pozrem v nejakom časopise horoskop a iba sa nad tým pozasmejem ale teraz sa mi stalo niečo zvláštne . Len tak som včera chytila In.ko do ruky u kamky že pozrem čo tam je. idem od konca a horoskopy. Fajn tajk pozrem.
21.4-26.4: Vieš presne koho by si si vedela predtaviť ako toho pravého. Ak sa nestretneš s chalanom podľa tvojich predstáv iných adeptov si ani nevšímaš . Celkom by to sedelo keďže z nejakeho dvovodu ten pravy ešte neni po ruke a ani dávno nebol a ani mi to nejak nevadí len nemám predstavu svojho pravého.
27.4-3.5: Vďaka jednej nepríjemnej náhode zistíš že ťa tvoj kamarát škaredo oklamal. čaká ťa ťažké obdobie pretože máš pocit že nemôžeš nikomu dôverovať. Tak tak presne kamoš ma osral a komoška tiež. Toto sú dôvody že asi začnem horoskopom veriť. Síce sa mi to posunulo o pár dní ale aj tak je to presné . ja viem článok o ničom ale nič zaujímavé sa nedeje ..
Bey bey a ešte som blíženec

 Záchod
Komentuj
Napíš svoj komentár