Šak áno načo čakať na Veľkonočný pondelok? !
Šak áno načo ti dať peknú voňavku? !

Šak áno hodenie do vane plnej vody postačí!

Neznášam Veľkú noc. Tieto prihlúpe sviatky fakt nenávidím. Proste nechápem dôvod prečo sa oblieva vodou a dávajú smradľavé voňavky. No tie voňvaky OK ale keď večšina chlapov (bez urážky) nemá moc dobrý vkus (to aspoň podľa mňa). A my chúdence dievčence XD to musíme znášať!
No je to také dosť uletené. Keď som bola menšia tak to bola pre mňa zábava aj keď som sa tvárila vždy veľmi urazene ale teraz je to pre mňa utrpenie.
Nechápem tiež ako môže byť život taký nespravodlivý! My (chúdence dievčence) našim milovaným chlapcom ešte večím chúďatkám papať spravíme chlebíčky, očká, koláče a my za to dostaneme spŕšku vody a oni celý happy ešte cash z toho majú (no to kedysi teraz sa na nich vybodnem! )
Okamžite začnem byť nascípaná a chrípka je moja najväčšia láska tento rok ma sprevádza celý čas tak ju musím samozrejme ešte viac dopestovať! Ja len nechápem toho podstatu. Už som dostala 8 správ že sa na mňa tešia a takto to je každý rok! Keď chcem sa tomuto vyhnúť vždy niekoho stretnem takže to je jedno... Minule som stretla môjho známeho a nejak sa nudil tak ma s jeho partiou do rieky hodili. Keď som doma skončím maximálne tak vo vani alebo vo vedre ... Aj tak tomuto článku nechápe asi nik lebo tak to je na dedinách a ja mám to šťastie že tam bývam :/...

V čajke to bude fajn možno tam neprídu ale chúďa tá totuška čo tam robí však nás vykopne... Celý deň tam asi sedieť nebudeme môcť . A ešte si miniem asi ceoživotné úspory ... Ach jaj mám život tak krutý. Ale zas keby taký nebol nebude ani taký šialený a to mi bude chýbať, takže to zhodnotím. Neznášam Veľkú noc (nevravím že pohŕdam tým čo sa stalo a prečo sa to slávi len neznášam tie zvyky divné) ale vhnúpť sa jej je pre mňa totálne nemožmé. Dnešok asi strávim rozmýšľaním ako sa jej vyhnúť...

Ouuups to bude pre mňa problém lebo na takéto niesom moc kreatívna

Bey bey girl and boys and male and female and animals and peoples

 Je to možné?
Komentuj
 fotka
porygon  12. 4. 2009 14:39






 fotka
lordjogi  12. 4. 2009 14:46
Tak to mas tak Je to zvyk, vodou sa oblievaju dievcata "aby boli zdrave a pekne" Treba to brat s humorom
Napíš svoj komentár