celý týždeň som sa biflila no a nedostala sa k PC. mala som fakt kopec nápadov na rôzne úvahy a myslím že by mohli vyť celkom pekné no ale čo už. teraz ale riešim niečo úplne iné. Magorím! Ako som na to prišla? No lebo som si uvedomila čo robím . Ak si to vôbec viem uvedomiť tak je to tu a teraz . No ale uvedomila som si väčšinu tých horších vecí .

Moja najlepšie kamarátka je moja fenka labradoraXD

Môj najlepší kamarát je no ani neviem kohúta nemáme ani iného chlapa v rodine. Dnes som sa pohádala s bývalým naj kamarátom. To je asi môj najväčší problém. Fakt ma to štve. Bol fakt super šialený chalan a teraz? Z jedného dňa na druhý sa zmenil na niekoho úplne iného. Začal sa nejak baviť s partiou, ktorú predtým aj ohováral a sú tam ľudia no fakt nepríjemný. Nechápem ako niekto môže byť taký sprostý.Bol vtipný zaujímavý a nepopieram že aj pre mňa pekný. pre iných možno nie ale pre mňa to bol jeden z naj ľudí na svete. teraz patrí ku tým ktorých ja z celého srdca nenávidím. myslia si že sú neviem aký frajeri a aký sú hustý. No mýlia je to len banda sopliakov fakt. Pijú, fetujú, fajčia a sú cool. To si myslia oni. Som z neho fakt sklamaná. Začal mi nadávať že som obyčajná ku*va a nech sa strčím do p*če. Bolo mi naozaj do plaču lebo toto som nečakala no najradšej by som mu takú priťala že by sa nespamätal. Nemohla som nedokázala som nič urobiť vážne ako vo filmoch. On odo mňa odišiel ako prvý a ani nečakal na reakciu. Bola to len sekunda no ja som ju prežívala ako hodinu. Nechápala som ako mi toto mohol urobiť. Myslím že na icq si ma dal do ignoru no ani sa tam radšej nechcem ísť pozrieť. Možno si myslíte no čo tak ti vynadal to sa ti stalo prvý krát? Ale... ale... Toto bolo iné.Ja som ho mala vážne rada a niekedy bol chápavejší ako baby. Prišla som na to že na takéto podrazi som veľmi citlivá a tak rýchlo mu neodpustím. Ako je možné že sa ludia dajú tak ľahko zmanipulovať? ! A to len kôli jednému idiotovi čo prišiel do triedy a všetko pokazil. Všetkých a všetko. Baby za ním behajú ako keby bol pop idol chalani si ho zas zastávajú ako bodyguardi.

Moja ľudská naj kamoška no je alebo bola Lala. neviem či je alebo bola lebo aj tá veci trochu preháňa. To sem nejdem rozpisovať ale ona ak by to čítala by si to mala uvedomiť. A asi som sa práve rozhodla že sa obkolesým novými ľudmi. Nieje jediná na svete.

To sú také moje prblémy s mojím magorením.
Asi začnem chodiť na karate alebo také niečo tam sa vyzúrim a bude to fajn Jojo mám plán. Som zvedavá či ho zrealizujem

 Denník
Komentuj
Napíš svoj komentár