Dnes ráno som bola so psom vonku. Prechádzala som sa po parku. Dúfala som, že si aspoň na chvíľu oddýchnem no môj pohľad upútalo niekoľko vecí. V prvom rade zničené lavičky, rozbité koše, vytrhané malé stromčeky, zničené detské ihrisko, pokreslený kultúrny dom, opľutá zem.
Začala som uvažovať nad tým prečo to ľudia robia. Čo v tom vidia? Nie je im ľúto, že zničia niečo čo prispieva k tomu aby sme sa cítili dobre?? Veď tá lavička nepatrí len im, nikdy ich nenapadlo koľko peňazí tak zbytočne mestá utrácajú?? Že namiesto toho, aby zbytočne investovali do toho čo nejaký ch..j zničí., tak by postavili niečo užitočné pre mládež, deti, pre všetkých..?? To asi nikomu nenapadlo. A mne akosi nenapadá prečo to ľudia robia.

Ako sa niekomu môže páčiť posprejovaná novo-postavená bytovka?? Hlúpymi znakmi, číslami, ktorým nik nerozumie okrem tých čo to kreslili. Nemám nič proti tomu keby nakreslili niečo, ale nie tam kde to nepatrí. No jasné je to adrenalín keď to kreslia o 4 ráno žeby ich nikto nevidel no fakt je to super.. :-! skôr trápne. No nechajme ich v tom. Úprimne hnusí sa mi pohľad na niečo tak neestetické.

Ako sa vám sedí na lavičke kde chýba opierka?? fakt úžasne. Sedím a bolí ma chrbát, nemôžem sa oprieť a prečo ? Lebo niekomu sa dizajn tej lavičky nepáčil.. Vďaka za to že kvôli vám budem mať problémy s chrbticou.

A tie špaky a opľutá zem?? Žuvačky nalepené všade kde sa pozriete strašne sexy.. dokazuje to len akú veľkú mal ten človek inteligenciu. Myslím, že slovo kôš nevzniklo len tak pre srandu. A ten papier na zemi?? To je až taký problém prejsť meter a vyhodiť ho do koša. Jasné na zemi vyzerá krajšie.

A to ihrisko ?? už sa tam ani deti nemôžu hrať. Myslím, že ta tabuľa kde píše že nad 13 rokov je vstup zakázaný, tam nie je len aby zaplnila prázdne miesto.

A tak mi len napadá.. čo tak odstrániť všetky lavičky, koše , detské ihriská.. veď čo, žiť ako na smetisku bude určite krajšie. Žiadne pravidlá a zákazy. Žime ako svine, veď už od toho aj tak ďaleko nemáme.................

 Je to možné?
Komentuj
 fotka
d170  16. 11. 2008 17:58
Ludia sú taký, nič si nevážia
 fotka
elwinko  29. 1. 2009 22:14
Veľmi kritický pohľad...
 fotka
lachance  30. 1. 2009 17:56
@elwinko no kritický ale pravdivý.. je to bohužiaľ tak.. stačí vyjsť vonku a presvedčíš sa aj ty..
Napíš svoj komentár