Dosť ťažká otázka pre niekoho kto nemá žiaden cieľ. Čím ďalej tým viac mi chýba ten pokojný a bezstarostný život dieťaťa. Čo by som dala za to keby som sa mohla hrať v škôlke, tráviť čas v družine a hlavne netrápiť sa tým čo so mnou ďalej bude. Ani neviete ako závidím tým, ktorý majú nejaký cieľ a idú si za ním. Presne vedia čo chcú a idú za tým. Ja to bohužiaľ neviem.

Keď som bola malá na žiaden krúžok som nechodila. Občas mi je blbé odpovedať na otázku „Máš nejakú záľubu? “ -Je záľubou nič nerobiť?? lebo okrem tejto veci ma asi nič nebaví. Pc, teku a tak za záľubu neberiem. Rada sa flákam s kamarátmi po vonku a tak, no okrem toho nič. Je mi to tak ľúto, že som svoje dectvo nevyužila lepšie. to všetko len kvôli tomu, že pri ničom som nikdy neostala dlho.

Keď som chodila do škôlky, tak som chodila na kurzy plávania. Ibaže vtedy som to vzdala pre môjho trénera. Chcel odo mňa niečo čo som sa bála urobiť, v hneve mi povedal, že keď to neurobím tak môžem ísť preč. Povedali by ste také niečo 5-6 ročnému dieťaťu? ? Samozrejme odišla som. So mnou musel mal človek trpezlivosť, keď som bola mala. No ten chlap ju nemal vôbec. Mladý plavčík, ktorý učil malé deti. Verte, že keby som ho teraz stretla ( nech bude rád že si ten ksicht nepamätám) tak by som mu asi niečo urobila.

Mojim ďalším pokusom bolo hranie na flautu, tomu som sa venovala ani nie pol roka. Prečo flauta? ? No mojou túžbou bolo učiť malé deti, či už v škôlke alebo v škole. A keďže som sa dozvedela, že na to potrebujem hrať aspoň na jednom nástroji dala som sa na flautu. Môj oco ma zapísal k jednému starému pánovi na hodiny. Hneď na prvej hodine sa ma ten ujo opýtal či poznám noty. S notami som sa maximálne stretla na hodine hudobnej výchove v škole. No pojem nota mi nič viac nehovoril. A ten mi povedal, že mám začať hrať. Pozerala som na neho ako na debila. Ako sa dá hrať, keď nepoznáte noty.

A tak som nerobila nič. Ľutujem, že som nerozvíjala svoj talent na kreslenie. To ma mrzí asi najviac. Tak mi povedzte čo mám teraz robiť. keďže všetko čo som chcela sa rozplynulo..

 Úvaha
Komentuj
 fotka
johnysheek  16. 11. 2008 13:50
nezufaj.. nerozplynulo sa. nikdy nie je tak neskoro aby nebol spravny cas zacat s niecim.

ked ta bavi kreslit, vezmi si papier a pero a vyber sa von a kresli.

prve obrazky zahodis, mozno i druhe...ale pridu dalsie a dalsie, krajsie a dokonalejsie.

ak ta bavi este flauta.. odhodlaj sa, skus sa naucit noty/ak ich este nevies/ zober flautu a fukaj.. ono to pojde.

nie je dolezite kedy ale ZE zacnes.. a po case to pojde



vela slavnych gitaristov zacalo hrat na gitare az ked boli dvakrat tak stary ako ty ;o) a vydavali miliony albumov
 fotka
estrella  17. 11. 2008 13:49
ked chces kreslit... kresli... je to nadherny pocit... ja tiez obcas kreslim.. a ked uz to dokoncim... a vidim.. ze to je pekne.. tak som z toho nadsena.. tak dotoho ... drzim prsteky.. ..... alebo si najdi nieco ine..... tanec asi nie, co?.. keby ze hej.. obrat sa na mna ... rada pomozem ............ vela stastia
 fotka
elwinko  29. 1. 2009 22:19
vždy sa niečo nájde, v čom vynikáš...treba si veriť...a ono to pôjde..
Napíš svoj komentár