Ako zo seba spraviť rezne:

Najprv vezmeme kladivko a tvrdými ráznymi pohybmi zo seba vytlčieme všetky dobré myšlienky. Nezabudneme ani na radosť z pekného počasia a nových vecí, žiadna spokojnosť s obedom, žiadne pekné spomienky s priateľmi. Na vybitie radosti z lásky si dáme obzvlášť záležať, lebo aj to raz skončí a aj tak vás raz podvedie. Keď vo vás neostane už ani kúsok čohokoľvek pozitívneho, zľahka sa nasolíme z každej strany. Sypeme hlavne do otvorených rán na srdci, nech to pekne štípe.

V druhom kroku použijeme múku alebo iný biely prášok. Bohatí môžu použiť aj kokaín a stredná trieda sa nemusí báť siahnuť po troche háčka či pika. Jemne sa v tom oplácame, aby sa to na nás držalo po zbytok života a môžeme pokračovať. Život máme zničený.

Tu prichádza najdôležitejší krok – vajíčka. Teraz nebudeme metaforický a prichystáme si ozajstné vajíčka z chladničky. Ideálne samozrejme nejaké BIO z domáceho kovu, nie sme predsa tyrani. Vajíčka jemne zovrieme v rukách a nahádžeme ich na seba presne toľko, koľko si zaslúžime. Nevynecháme žiadne miesto, ani oči. Čím viac poníženia – tým lepšie rezne. Pointu nehľadajte, robilo sa to tak vždy a ja som stará škola. Recepty starej mamy.

Na zavŕšenie tejto dokonalej deštrukcie sa už len jemne položíme do strúhanej sebaľútosti, do ničenia všetkého a každého, kto by nám to predsa len chcel prekaziť. Drobné omrvinky pocitov vlastnej zanedbateľnosti a nenávisti k sebe samému, ktorú súčasťou posledného obalu dodajú poslednú bodku.

Surové rezne môžeme hodiť do vriaceho oleja. Už môžeme zomrieť. Zhorieť. Všetko páli, ale už je to jedno.

V truhle sme pripravení na podávanie. Dobrú chuť.

(Ak vám recept chutil, nezabudnite odporučiť svojím známym. Pekný deň praje vaša obľúbená kuchárka. Nabudúce si ukážeme jednoduchšiu verziu pre študentov. Pripravovaná je aj vegánska verzia. )

 Záchod
Komentuj
 fotka
nicmanenapada  9. 11. 2016 11:04
Toto mi štýlom pripomenulo trochu @limetkajaja
 fotka
limetkajaja  9. 11. 2016 14:55
@nicmanenapada ale ja nie som až taká devastujúco depresívna a krutá , ja dávam s nadhľadom a s odľahčením .. také, že je to zlé, ale poďme z toho vyťažiť aspoň niečo vtipné a aj sama sa pobavím aj keď to vtipné nie je
Napíš svoj komentár