Milujem májové rána plné vôní orgovánov. Zmes váhavej lásky a slnka sa nesie vzduchom...pomaly sa rozplýva v atmosfére a omamuje ma ako smrad šíriaci sa z bratových "májových" botasiek.

Som sentimentálna, ale neuveriteľne milujem májové kvety, dobrodružstvá, májové a následne júnové oslavy.
Chuť jahôd, chuť starostí ktoré chutia úplne inak ako v zime.
Všetko je iné.
Letné večery, prechádzy a posedenia v parkoch len tak bezstarostne ležať a mať na blízku človeka od ktorého zavísí aspoň pár nasledujúcich dní.
(pri troche šťastia prežijem leto bez psích výkalov pod hlavou)

Vykračovať si s úsmevom a lá Julia Roberts bez ohľadu nato koľko toho máme spoločného. (a pozerat sa pod nohy aby som sa ešte mala čím usmievať)
áách, bozky pod čerešnou (aj keď ma to natom mieste v živote nenapadlo a nikdy som nebola napadnutá nejakým čerešnovým úchylakom), viem si to predstaviť.
Tak veľa vecí si viem predstaviť.
Napríklad že dostanem májovú dvojku z matiky.
Tie sú najkrašie, (každému pripeká na hlavu a naša matikárka bude dúfam vľúdnejšia, nieže by nebola dostatočne)
Cesty do billy po chipsy a čokolády sú hned krajšie aj keď následný pohľad do zrkadla veľmi nelichotí. (odzvonilo bundám a to čo vadí sa neskryje).
Ale hlavné je že mi to je maximálne u riti.
Mc donalda som sa kvalitne prežrala a keď skončím s vedrom popcornu ktorý som dostala a predsa ho nevyhodím šak darovanému koňovi na zuby nepozeraj. A okrem toho je sladký ten milujem.

Tak hneď POTOM (ako dostanem alergiu na všetko kalorické,ktorá pohltí moje orgány a ja umriem kruto krutou smrťou hneď ako sa nezmestím do zrkadla a spod okuliarov (slnečných) s ami bude liať tuk , hneď ako budem presahovať váhu svojho otca, budem chudnúť, čiže ma od toho delí len pár storočí, aspoň dúfam však vždy to môže byť horšie
A zatial si budem užívať všetky pôžitky sveta (okrem mc donaldu, fakt ho mám dosť)

Je krásny deň bratove výpary nebudú zakalovať vzduch dobré 4 dni, ja sa môžem bez všetkého vzdelávať a keď nie tak aspoň vypekať.
Ide leto a som bledá jak riť.
Vlastne nie každá riť je bledá ale tá moja asi hej kedže sa hanbím si ju opaľovať, čiže to bolo v celku úprimné prirovnanie.
Pár zistení no, a aj na autobus sa behá lepšie
Kráásny máj želám, nie len lásky čas

 Denník
Komentuj
 fotka
lovinme  1. 5. 2008 19:59
Ide leto a som bledá jak riť.

Vlastne nie každá riť je bledá ale tá moja asi hej kedže sa hanbím si ju opaľovať, čiže to bolo v celku úprimné prirovnanie.
 fotka
lovinme  1. 5. 2008 20:00
akoze lol neskopirovalo mi to cely koment tak ze co ine sa na to da povedat ako ze aj ja mam dost macdonalda 6 ci kolko krat za tri dni tomu sa hovori hardcore ...

a uplne nakoniec ze love is in the aiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiir
Napíš svoj komentár