Zoznámili sme sa...pamätám si, ako mi ešte jej starší brat písal, že oslavuje deviate narodeniny. Človek, ktorý nieje len ako moja segra na facebooku, ale naozaj ju ako segru beriem. Mladšia segra s podobnými záujmami. Dnes oslavuje štrnáste narodeniny.
Nebolo by to výnimočnejšie, než iné jej oslavy narodenín. Keby sme sa pomedzi to videli. Ale prvýkrát sme spolu boli mimo internetu včera. Šiel som za ňou z Banskej Bystrice tromi rôznymi vlakmi, dokopy šesť hodín aj s prestupmi. Neviem, na čo som pri tom myslel a čo som robil, ale vôbec sa mi to nezdalo byť dlho.
Jej mama ma čakala na stanici a odviezla ma ku nim. Keď sme sa uvideli, to bolo...hm, ako keby to naozaj bola moja mladšia sestra, ktorú vidím prvýkrát v živote. Doteraz tomu neverím, že tu som a to už za sebou pár tých kravín máme.

Chvíľu som na Maďaroch a už poviem: "Takýto maličký fľašku.", keď rozprávam o zážitkoch z BA.

Čítame si BIRDZ a moju anketu "Je podľa vás v pohode, ak si chalan holí nohy?" a hneď po tom sa povedalo kamarátovi, že by si ich mal oholiť.

-Ako dlho sme už von?
-Nie.

"Ukazujeme ti tvoju krásu! Pozri sa, máš z jednej strany chalana a ten ťa úplne žerie!"

-Tvoj starký je Criss Angel, tak sem nakluš!!!

-Ty Kakusei KOKOTism

-danvurger ma ead oecene rotcajlerie steakya s xwesrxxyn cidanom

Tiež máme za sebou tanec odzemku, napodobňovanie Michaela Jacksona, --nevinné úchylnosti-- a prstovačku (nieje to ani z ďaleka to, čo si myslíte!! xD)

Sú to úplné maličkosti, ale my sme sa neskutočne nasmiali.
Zbožňujem svoju segru, ale...som fakt tu? Som v Komárne?

 Blog
Komentuj
Napíš svoj komentár