Poznáte to? Taký ten deň, keď je všetko skvelé a na večer sa všetko dojebe? No, tak presne taký deň je pre mňa dnes.

Mal som krásny deň, v škole ulievačky, profákom total ignor, poslednú hodinu som si urobil voľno. Cigaretka vždy, keď sa mi zachcelo. Prišiel som domov, vybral schránku, odkiaľ na mňa 'vyskočila' dlho očakávaná Kawayu's RocK Recipe Book (kniha vokalistu jednej kapely. Niečo ako "How to be him") a objednávka z jednej nemenovanej stránky.

Šiel som to na poštu pekne vyzdvihnúť. Bol som celý šťastný, veď štyri nové veci za jeden deň (KRRB, boty, gate a šál -ne také obyčajné, ale na tom momentálne vôbec nezáleží-). A tréning bol tiež super! Teda, ako rozcvička basketo-rugby, kde mi skoro rozbili nos a potom hneď kondičný, ale to sa dá zvládnuť.

Keď sme robili techniky, dokázalo sa mi konečne, že to karate nerobím len tak. Tréner (@amelia13 nie ten, iný) sa rozčuľoval: "Tu sa nikto vôbec nezlepšuje! Robíte to už ako dlho a stále rovnako na hovno! Ty, chlapec, tebe by som nedal ani biely opasok, ale priesvitný! (To nie ja, ja mám zelený.) Vôbec, ale vôbec to neviete! Česť výnimkám!" a ukázal na mňa. Všetci sa zaujato obzreli, na akého machra to ukazuje (to mi potom sami povedali, to som si nedomyslel) a to ja tam. Nahodil som povýšený výraz "Like A Boss" a nemohol som, no začal som sa strašne smiať. Celá situácia mi prišla vtipná. A potom taký light tréning, dáke haraburdy z gymnastiky. Myslím, že tréner to robil preto, aby sa na nás mohol smiať, lebo sme pri tom vyzerali ako banda tupcov, čo požrala pravítka!

Ale cestou domov v aute už nič moc. Mal som byť mesiac sám doma, ale preto, lebo som to napísal na FB (ja kokot), sa to niekto dozvedel a povedal to otcovi, tak buď pôjdem ku mame (a myslite si čo chcete, mne je to jedno, ale to je moja najhoršia nočná mora. Moja matka neznáša mňa a ja neznášam ju. Ona nechce, aby som ku nej šiel, ja ku nej nechcem ísť. Any more questions? Tak si ich nechajte pre seba.) alebo k mame otcovej prvej manželky. Ona je super. Ale byť mesiac bez netu by nebolo najlepšie. I keď tam často býva môj starší nevlastný brat (neviem, či už nie aj stále), tak by mohla byť dosť haluz. Ale ja nechcem!! Protestujem! Chcem byť doma v teplúčku (nevravím, že tam neni teplo. A nemať prestupy, keď pôjdem na tréning...

To nieje všetko, ale tá druhá vec ...
Radšej som si proste šiel zapáliť a fajčil by som do nemoty, ale nebudem mať keš na ďalšiu krabičku ešte...dlho.

AND NOT A SINGLE FUCK WAS GIVEN THAT DAY!

 Blog
Komentuj
Napíš svoj komentár