Chodím na BIRDZ len v krajnej situácii, čiže keď už neviem, čo so sebou, nedrtím WOW a moc sa nudím A regla som sa sem len kvôli tomu, že snáď sa dačo zmení v mojom živote? Ale trt makový, chvíľková frustrácia.

Mno, čiže k veci. Nahliadla som do super žltej BIRDZ pošty a čo to človek nevidí. Správa ako od dementora (to ten HP, viete. včera som videla prvýkrát celý film). Pravdilá písania BIRDZ blogu. Ako som si to prečítala, hneď som sa začala rehotať, ako pekne tunajším dietkam zviazali rúčky. Strašne mi to pripomína jeden nemenovaný blog server jedných novín. Ah, ako tam bolo krásne, ale človeku to postupom času zhnusili. Snáď ako tu??
O čom majú potom tie deti písať? Veď počas dňa navštívia toľko obchodov, kúpia si toľko vecí, zažijú veľa nového, chcú sa podeliť s niekým o pekné veci a ani písať o tom nemôžu. A že nikoho nezaujíma Váš názor na politiku abo vládu, či terajšiu abo minulú... No nebola by som si taká istá. Nemôžu tu tie chúďatká deti ani vyjadriť svoje názory.
Asi budú písať takto: Dneska som bola vonku, venčila som psíka. Potom som pozerala telku, surfovala po nete a šila šaty pre bábiku. Teraz večer som si umyla zúbky, a keď toto dopíšem, pôjdem do postielky a mamička mi prečíta rozrpávku od ****** s názvom *** ***** ***. Dobrú noc.

No nie? To bol len taký blbý príklad Okej majte sa tu dobre, takto zviazaní a utláčaní *rehot*

Moj prvý a posledný článok na BIRDZI

 Blog
Komentuj
 fotka
matias1  27. 8. 2007 20:19
Tak radsej nech to okomentuje tomas?
 fotka
m@trixx  27. 8. 2007 20:22
OMG! To sa teraz vsetci zblaznime z nejakych pravidiel???



Sorry ale takychto clankov v blogoch som uz dnes videl tolko, ze uz mi to prestava byt prijemne.
 fotka
nonormal  27. 8. 2007 20:36
Myslím, že pravidla sú potrebné a som rád, že sú. Lenže prehliadať ich tie podľa teba "malé deti" mudú tak či tak...
 fotka
mixelle  27. 8. 2007 20:58
neriešte to.. je to smutné.. aj on je smutný.. Tomáš ktorého bližšie nepoznám..
 fotka
majajaj  27. 8. 2007 21:51
a ved ono sa to utrase
 fotka
mei  28. 8. 2007 10:01
jj aj 17rocnych deti..je zial viac nez dost
Napíš svoj komentár