Jamatko
31-ročný muž, zadaný, na dievčatá
najnedávnejšie lognutie
31. 3.marca 2019 10:01
5208 dní na BIRDZi
regnutý od 17. septembra 2011
keď raz budem veľký tak sa naučím variť ryžu tak aby mi nevykypela 3x
Komenty k statusu
1
r4ptor
21. 5.mája 2014 12:28
2
ako ti moze vykypiet ryza tomu nerozumiem ved ked uz zovrie ju daj uplne na najslabsie
4
@jamatko ako tvrda? kazda ryza je tvrda nez sa uvari a tym ako silno bude vriet tomu nijako nepomozes vobec proste, akurat ti fakt vykypi
poviem ti ako ju robim ja ked uz som tu nikdy som ju este nemala tvrdu, spalenu, vykypenu ani nic, vzdy bola super a to ju robim celkom od oka na oleji chvilu oprazim cibulu na spodku hrnca, pridam oplachnutu ryzu a aj s tym chvilu oprazim.. potom pridam vodu, 2:1 s ryzou.. takze 1 hrncek ryze, 2 hrnceky vody.. takze zalejem, osolim, dam plamen na uuuplne najsilnejsi a chvilu cakam pri sporaku kym zacne vriet. ked zovrie zakryjem ju, dam uplne na najslabsi plamen a idem prec.. sem tam sa vratim a pozriem ako je na tom, ked je tam tej vody tak ze uz je vidiet ryza sledujem trocha viac a ked je proste vidno ze uz tam skoro ziadna neni, vypnem a necham este 5 min pod pokrievkou odpocivat. potom zamiesam a papam
poviem ti ako ju robim ja ked uz som tu nikdy som ju este nemala tvrdu, spalenu, vykypenu ani nic, vzdy bola super a to ju robim celkom od oka na oleji chvilu oprazim cibulu na spodku hrnca, pridam oplachnutu ryzu a aj s tym chvilu oprazim.. potom pridam vodu, 2:1 s ryzou.. takze 1 hrncek ryze, 2 hrnceky vody.. takze zalejem, osolim, dam plamen na uuuplne najsilnejsi a chvilu cakam pri sporaku kym zacne vriet. ked zovrie zakryjem ju, dam uplne na najslabsi plamen a idem prec.. sem tam sa vratim a pozriem ako je na tom, ked je tam tej vody tak ze uz je vidiet ryza sledujem trocha viac a ked je proste vidno ze uz tam skoro ziadna neni, vypnem a necham este 5 min pod pokrievkou odpocivat. potom zamiesam a papam
5
fajn nápad mám pár problémov cibuľu nejem, dal som tak vody ako som mal a vykypela (keď som ju nechal vrieť, chcel som aspoň aby sa tá voda odparila) keď bola dovarená- mäkká, dala sa jesť som ju ešte zlieval lebo som ju nechcel mať rozvarenú O.o

Napíš svoj komentár
- 1 Willbebetter: Gastanove pyre na ranajky FTW
- 2 Lytaryta: dysko je "tvrdé, 'hard' disco" ! xD
- 3 Chumaj: paci sa vam postava lenkyska1 alebo skoreh mate radi krv a mlieko ako mala...
- 4 Chumaj: aka je sanca najst dakde v bare ons? kto to skusal? teda okrem mytickej...
- 1 3kratadost: Creme Brulee, ale karamelizovany med miesto cukru. To je to, co ten...
- 2 Tulipanoo: mam taky plan, ze o 5 mesiacov, ked mi skonci skusobka a...
- 3 Lytaryta: hej, urco budeme (vsetci) písat len to, a tak, co a...
- 4 Lytaryta: btw. to si nejaky slaby PhD, ked nerozumies ani krátkemu textu o vyvoji,...
- 5 Lytaryta: strasne nepríjemná, hnusná osoba, psycho-nervák, diplomovany grázel s...
- 6 Lytaryta: ale ten pic, toho besného cokla, ten avat. sedí na milion...
- 7 Willbebetter: Gastanove pyre na ranajky FTW
- 8 Patrixo: Kedy už konečne napanne ten sňach sťem sa so synkom sánkuvať
- 9 Lytaryta: sakra, ten optic.router Sagemcomm 5670 AX sa restartuje a vypadáva nejmín 20...
- 10 Lytaryta: njn, aj ja, ked mi skoncí projekt v ENELi - ITERi, ...
- 1 Lostinthedark: Kamo strasne sa hlboko zamyslam nad realitou takto potme a tvrdnu mi bradavky z...
- 2 Lejla32: Mne sa asi sníva, ze sa normalizuje a bagatelizuje chytanie cudzích ludi za...
- 3 Kobra: Na Ferovy si internet zgustol. Navyše, prišiel o všetko. Ospravedlnil sa, všetko...
- 4 Mytickaentita: ľúbim sa špárať v starých knihách vianočných receptov a nachádzať tam bločky ešte z...
- 5 3kratadost: Zacinam mat silno negativny vztah k bruseniu superoceli... Strasne vysoky skill floor.
- 6 Abstraktdepres: Ten SPS kurier je hrozný. 15teho mu firma dá balík a ani 18teho ho...
- 7 3kratadost: Jebem to, oddnes zase prestavam sledovat normalne spravy, nedavam to. EU po...
- 8 Tulipanoo: obcas rozmyslam, preco si robim zle a naplanovala som si na kazdy den...
- 9 Tulipanoo: moja citacka knih po 10 rokoch zomrela mala som tam strasne vela knih...
- 10 3kratadost: Creme Brulee, ale karamelizovany med miesto cukru. To je to, co ten...
