Chcem napísať len toľ´ko:

Koľko krát som už čítala "čo hrozné, najhroznejšie, deprimujúce sa mi stalo piatok trinásteho".... keď má prísť tento deň, polovica ľudí by sa najradšej zakonzervovala doma, nikde nachodila, nič nerobila, lebo nastane koniec sveta...
Podľa mňa je to hlúposť. Jeden blbeček povedal, tak si to ľudia opakujú a práve tým si to privolávajú. Čakajú, čo hrozné sa im stane. Takže ja idem vyvrátiť túto teóriu.

Dnes som brigádovala a moja láska tiež (ešte stále je v práci)až do večera. Chceli sme mať na seba viac času, tak sme sa nakoniec dohodli že Valentína oslávime v piatok, čiže včera.
Takže, sme sadli na bus a vezieme sa do mesta. Išli sme do Zemplinu malého ochodného centra a hovorím mu:
"Miláčik, prepáč, ale ja pre teba nemám žiadny darček. Nechcem ti kupovať somariny a nič originálne som nestihla vymyslieť. (bola to pravda) Tak načo ideme do obchodov? "
Pozrel na mňa "Neviem, len tak a ani ja nemám pre teba darček. (my sa super dopĺňame ) možme si niekde sadnúť do kaviarne."

Tak sme teda šli prechádzali sme sa po obchodov, kúpil si nové topánky, zjedli sme jahodový pohár, navzájom sme sa kŕmili, ľudia v kaviarni na nás zízali a závideli, my sme si ich nevšímali a užívali sme si. Potom si kúpil ďalši 2 tričká v Newyorkeri a chcel mi kúpiť macíka ale všetky pekné boli v Dráčiku vykúpené. V Zempline práve vyzdobovali obchod mašličkami a srdiečkami, balónikmi a ja som jeden balónik chcela. Tak som ho nahovorila aby ho odviazal. Ako sa chudačik bál. On si myslel, že na ňho budú kričať a to má 20 rokov ... Taký bol zlatý. Potom sme išli do mesta, sadli si do Kokteil baru (s mojím balonikom) dali si víno a Colu a vyznávali sme si lásku, obímali sa a hovorili si nežnostinky... a kecali sme o našich plánoch, o nás, o Angeline Jolie o Braddovi Pittovi a o deťoch v Afrike...potom sme šli k nám domov,a mojkovi nebolo veľmi dobre, mal horúčku, trochu mi ochorel, ale prečítala som mu moju básničku, ktorú som pre ňho napísala až mu Vyhŕkli slzy a bolo to úžasné....aj potom ...bol to najkraší Valentín aký som zažila....
Bolo to krássne. Nikto si nezlomil nohu, nepohádali sme sa ( a my sa hádame často, lebo sa ľúbime , ani ruku sme si nezlomili, ani nás nikto neprepadol, nezbil nič zlé sa nám nestalo. Myslíte, že je to neuveriteľné? Nie, lebo je to normálne, keď sa vám nič nestane, ale keď sa niekomu v tento deň stane niečo zlé tak hneď povedia : piatok 13.

Hlúposť, je todeň ako každý dajte mu šancu, pre mňa a Zalaskovaneho bol nezabudnuteľný.

 Denník
Komentuj
 fotka
zalaskovany  15. 2. 2009 22:55
No bol to naozaj krasny piatok 13teho..cmuk
Napíš svoj komentár