Predvčerom som bol na opekačke s mojou novou babou-Peťkou (tí čo čitaju moje blogy vedia už o koho ide)a s pár jej a mojími známymi. Bolo dobre, masko, pitie no opekačka proste S Peťkou je vlastne vždy fajn.Som nakoniec aj rád ,že som sa s nou dal dokopy, pretože nestrávim svoje posledné prázdniny čakaním na moju lásku ,ktorá ako iste viete, je v USA. Vlastne ja už na ňu ani tak často nemyslím, Peťka vyplna moje dni a ja k nej cítim čoraz vačšie puto.
Ale o to teraz nejde....
Boli sme na tej opekačke a zrazu jeden moj kamarát spomenul Janku. Či s nou ešte som, alebo ako...chcel sa porste povyzvedať.
Keď Peťka začula jej meno, zbystrila sluch a ostatné už muselo ostať na mojej fantázií a imporvizáci.Povedal som ,že nechcem o nej teraz hovoriť. Peťka ale povedala, že prečo nie?Medzi priateľmi sa predsa može o takých veciach hovoriť.Povedal som OK a spustil som neuveriteľne trápny ,ale uveriteľný príbeh.hovori lsom im o tom ako to medzi nami kedysi klapalo, ale ako sa po časez Janky stala harpya ,pri ktorej človek nemohol ani dýchať....a tak dáále...myslím že te lži vás nezaujímaju, ale v skrtke som ju vykreslil ako "piču".
Moji poslucháči mi povedali, že nemám zúfať ,a opekalo sa ďalej.
Nalial som do seba pohárik a trpko sa usmial.

Neviem prečo ľudia ako ja majú právo dýchať tento vzduch.Sám si uvedomujem čo som za pokryteckeho hajzla ,ale nič nespravím preto, aby som sa zmenil.
Keby sa raz prišlo na všetky moje lži ,ktoré som či už Janke alebo inym narozprával, na tomto svete by mi neostal ani jeden človek, ktorý by sa mi aspon na ulici pozdravil....

 Denník
Komentuj
 fotka
casseyewe  15. 7. 2008 15:14
fu najviac smutne na tom je to, ze si uvedomujes co za blbosti si stvaral a robis to dalej. Zmen sa pokial je cas a pokial mas este priatelov. Aj ked verim tomu, ze kazda loz raz vyjde na povrch...a za to budes niest dosledky skor ci neskor, ci chces ci nechces...
 fotka
holyknight  15. 7. 2008 15:45
no pekne...hm takze ste uz spolu...tak vela stastia a mierni to s tymi klamstvami lebo ti raz neostane nikto
Napíš svoj komentár