Len bez zeny moze byt clovek blazeny...

Dnes som si cital clanok o tom ako je dobre byt bez zeny (alebo 10 tipov preco je lepsie byt bez zeny) . V komentoch samozrejme boli pohotove tie jemnejsie polovicky a povazovali clanok za hlupost.
Velmi si to zobrali k srdcu ,ale nedavam im to za zle.Obhajovali len svoje ciste ZENSKE meno. Momentalne som sam, tak ze ten clanok bol pre mna svetlym prikladom aby som si vlastne uvedomil, co mozem cerpat z mojho momentalneho stavu . Som relativne stastny ze som sam. Mam viac casu sam na seba ,a na svoju sebarealizaciu (nikdy pri zene by som nenapisal tolko co tu za 2-3 meisace ).Cize to berem ako +.
Ale len Relativne. Chcem najpv spoznat sam seba aby som mohol spoznat niekoho noveho . Mam ale vysoke naroky ale i tak aby som mohol byt naozaj statny s "tou vyvolenou" musim ich take mat. Dost bolo kompromisov , ustupov a podobne.

Chlap sa nezaobide bez zeny tak ako vy sa nezaobidete bez nas.Pokial ste este mlady, vazne vztahy si nehladajte . Niesu pre vas. To vam dopredu hovorim . Uzivajte si zivota az do bodu ked budete aspon ako tak vediet co chcete.

Na zaver : Len bez zeny moze byt clovek blazeny ...ale v jeden pekny den ta blaženost sa strati a v tedy pride na rad ZENA

PS: moj 7 div sveta : Je rozhodne Zena .

 Blog
Komentuj
 fotka
siss  11. 2. 2012 14:12
200000 bodov za "Chcem najpv spoznat sam seba aby som mohol spoznat niekoho noveho" a "Chlap sa nezaobide bez zeny tak ako vy sa nezaobidete bez nas.Pokial ste este mlady, vazne vztahy si nehladajte"!!! najsvätejšia pravda chlapče
 fotka
siss  11. 2. 2012 14:15
a ešte si idem prečítať ten článok, prečo je lepšie byť ženy...
 fotka
housemaniac  11. 2. 2012 15:39
byt zeny? neviem aky myslis
Napíš svoj komentár