Hmmm nepoznam cloveka co by nepoznal , nevidel, necital, Tajomstvo ( The Secret).Ak by taky bol /bola tak si rozhodne najdi na YT The Secret.

V skratke asi ide o to ze ludia v (nazvem videu lebo som ja videl video /dokument) hovoria o tom ako dobre je ked clovek mysli pozitivne , usmieva sa (nepriamo povedane) proste je viac stastny ako mrzuty.Bol tam priklad maleho chlapceka ktory chcel strasne bycikel az tak ze ho nakoniec dostal . Kupil mu ho stary otec. Islo tam predovsetkym ale o to ze ten chlapec na to myslel..nic viac nespravil preto.Az na to ze jeho dedko o tom vedel takze mu spravil radost. Vela ludi ma aj blogy v tomto duchu,a samozrejme prisli po tomto BUME nazvom SECRET.

Stojim za tym ,a rozhodne je to pravda,len malu drobnost zabudli.
Priklad: Ak som bezdomovec ,a dufam ze budem bohaty,ale nic preto nespravim ,len tazko uverim ze sa mi to stane.
Priklad2:Ak som bezdomovec ,a dufam ze budem bohaty,a preto si najdem pracu, zacnem studovat/alebo len sa zdokonalym v remesle,zacne ma nieco bavit,tak mozno dlhsiou cestou sa stanem bohatym ( tu si mozete vysvetlit slovo BOHATY ako chcete..ci duchovne alebo hmotne -kazdy tuzi po niecom inom)

A tu je pes zakopany.Rozhodne sa moze stat ze vyhrate milion len preto ze si to cely zivot prajete,ale ja osobne si myslim ze skor za tym stoji pozitivne myslenie + urobenie preto nieco =splenenie si sna .

Na koniec len tolko ze viac sa usmievajte myslite pozitivne a vsetkym vam prajem PEACE & LOVE ziadne stresy, harmoniu . Je to len vo vasich rukach.Nedajte sa manipulovat inymi ..na vas zivot ste tu vy!! Prajem vela sil Johny

 Blog
Komentuj
Napíš svoj komentár