...ja musím žít strašne nudný život oproti tomu čo tu čítam. Ako naozaj niektorý ľudia tu na BIRDZI verím že žijú plnohodnotný život, plný zážitkov, priateľov a podobne.

Zmenil som sa....
Aj ja som bol taký že nebolo mi rady ani pomoci.. Ale to som mal 16-17 rokov. Vadí mi to že na mňa doľahla aká si zodpovednosť za svoje činy. Ani neviem kedy som sa poriadne opil. Neviem. Zabudol som sa uvoľniť???

Nefajčím nepijem = nežijem?

Nefajčím trávu ako 85%mojich známych , poniektorý sa ešte teraz čudujú keď jointu poviem nie. Nefajčím preto lebo nie som taký bohatý na to aby som pálil peniaze. A povedzme si pravdu cigarety idú hore ..tak čo .a ani ta tráva nestojí bohvieako lacno .

Problém je v tom že ...

Všetci dobrý ľudia sú buď ďaleko alebo škola, práca , PRIATEL/PRIATELKA ..atd . Život po strednej sa zmenil každý svojim smerom. Vravím si sám či som nemal ísť na VS, aby som si len predlžil mladosť.

Upínam sa na jedného človeka nie na partiu...
Hej ja som taký. Mam to už od detstva že sa upínam na jedného (zvyčajne to boli ženy) a keď všetci odišli ostal som sám. Mam rad ľudí , chodím na Undergroundove akcie aby som ich podporil, nejakých známych stretol ale to je vše...

Mam pocit že všetci sú normálny len ja som LIETADLO ...

 Blog
Komentuj
 fotka
flussica  8. 1. 2012 21:06
Tak vzlietni.
 fotka
johny5  8. 1. 2012 21:27
keď tak čítam tvoj príbeh tak ako keby som videl svoj minulý a terajší život máme to ťažké ale asi je to náš osud
Napíš svoj komentár