Dobrý Vs Zlý (chlap)

Viete aký je medzi nimi rozdiel?
Ak sa bavíme o vzťahu. Vysvetlím.

1.Ten zlý.

Zlý chlap: Prinajmenšom ma svoju už dlhoročnú frajerku na háku, pičuje po nej ako sa len dá(nedaj bože na ňu siahne rukou) nedvíha telefóny, sem tam ma s ňou niečo ,a keď už už jeho dievča zdvíha prst, začne byt milučký od kosti že ten "dobrý" je pri ňom nič. Tak si to dievča uvedomí že každý ma svoje chyby (To že on je cela chyba to je vedľajšie) a mu všetko to zlo odpusti ,aj s vedomím tým že o týždeň ma to tu znova. je s nim 1-2 roky až kým ju možno kamarátky, kamaráti nezobudia (nehodia ju pod zimnú vodu aby sa spamätala) aby si uvedomila o čo tu ide ,tak až potom mu dá koniec. Samozrejme ten koniec sa ťahá ako sopeľ z nosa a tak ešte aj po vzťahu trpí....

2.Ten dobrý.
Od samého začiatku vzťahu je k nej pozorný ,milý, ukazuje celému svetu že ju ma rad, miluje ju a to do písmenka, sex je ako rozprávka, píše jej básne, nosí jej kvety (nie všetko až prehnane aby si nezvykla ) a dievča je šťastné. Sprava sa ako sa ma správať chlap k svojej žene. Čas plynie, zážitky sú super, kopu príhod veselých ,i možno aj smutných ale spolu to nejako pre dýchajú keďže sa majú radi. No ale čas plynie a dievčaťu to začína liezť na hlavu. Chlapec sa ani nepozrie za inou, nepodvedie ju ,no proste dobráčisko. Lenže dievča sa začína v tomto štádiu chovať cudne ,až nakoniec je koniec . (trvá to menej ako 1 rok prevažne) ..Je koniec. Chlapec to znáša ťažko pretože nechápe čo zle spravil...(on nič, len dievča nevie čo chce od rozkoše)..Koniec býva prevažne tak že možno aj chalan sa snaží ale dievča už chytila zlého.

Výsledok : Dievčatá vždy boli na zlých chalanoch, ono to tak je od prírody...možno keď z nej bude žena bude mat iné potreby, ktorý jej ten zlý nedá.

Výsledok pre mňa ? Na dobrotu na žobrotu..

PS: Nesúdim dievčatá ,a nedávam ich do jedného vreca. Toto je všetko všeobecne, ale stretol som sa z xy prípadmi (vlastná skúsenosť, kamarátky atd.). Nechcel som nikoho týmto uraziť.

 Blog
Komentuj
 fotka
ragdoll  9. 1. 2012 00:04
ja nemám rada zlých chlapov a vieš čo ,ani ja tie ženy nechápem
 fotka
housemaniac  9. 1. 2012 00:10
nikto ich nema rad,ale vacsia cast z tych zien snimi chodi ...
 fotka
dadenka  9. 1. 2012 10:59
myslím že toto úplne súhlasí ... podľa mna ženy priťahuje zlý chlap , ale časom každý pochopí že to neni to pravé do života Ale myslím že v tomto článku je to výstižne opísané
 fotka
housemaniac  9. 1. 2012 13:38
cerpal som zo zivota
Napíš svoj komentár