Tento blog je venovaný jedinému človeku, a je mi jasné, že by to kľudne mohlo ísť do TS-ky, lenže to by som nemohol dúfať, že si to prečíta aj niekto ďalší a že sa mi zdvihne tajné číslo

Fajn, a teraz vážne. Nasledujúce riadky ti majú pomôcť pochopiť, čo som zo seba nevedel vysúkať naživo narýchlo v zrozumiteľnej forme. Áno, viem, že je neskoro, a ten čas, čo to tu píšem, som mohol byť u teba a pozerať film. Viem to, ale inak by som sa k tomuto vôbec nedostal. Takže obetujem pár drahocenných minút zo svojich pár hodín nekľudného bezsenného spánku. Možno úplne zbytočne, možno nie, záleží na tebe.

Závislosť/láska
Nebudem dlho rozpisovať. Na tvoje obvinenia, alebo ako to nazvať, typu „už ma nemáš rád ako kedysi“ , „už nie si tak závislý ako kedysi“ etc., etc. ma napadlo prirovnanie k ohňu. Keď horí len papier, fúkaš, aby horel viac, plameň je prudký, ale ešte nie je úplne horúci a ľahko zhasne. No keď začne horieť drevo, plamene sa rozpália, a už máš istotu, že ostane horieť.
Takže ak sa ti zdá, že strácam silu/chuť mať ťa rád, predstav si, že som ten plameň na dreve.
Pobláznenie skončilo, ostala už len čistá a silná láska.

Hádky
Ešte sme sa ani nepohádali. Po štyroch mesiacoch nemáme za sebou ani jedinú vážnu hádku. Skoro si vyzerala, že ti to vadí... Ja nechcem aby sme sa hádali. Z jednoduchého dôvodu - hádok som mal už dosť, hádali sa moji rodičia, hádali sa bratia, hádali sa všetci medzi sebou, často som bol pri tom, preto nenávidím hádky. Prečo sa hádať, keď sa dá väčeina vecí zvládnuť v kľude?

Vek/detinskosť
Jediná vec. Je náhoda, že som práve dočítal tvoju „ Kto chytá v žite“ ? Bol tam jeden známy citát: „Známkou nezrelého človeka je, že chce za niečo vznešeného zomrieť, kým známkou zrelého človeka je, že chce pre niečo pokorne žiť“ Neber to doslova, ale porozmýšľaj nad tým. Prosím.

Je lepšie, keď si to takto prečítaš, ako keby som ti to mal koktať kdesi pri telke. A neopováž sa mať kvôli tomuto zlú náladu. Neobviňujem ťa ani nič, len... vysvetľujem.

Sourire, chérie...

 Blog
Komentuj
 fotka
66janica6  26. 8. 2010 23:01
pekné kiežby všetci chalani uvažovali takto triezvo
 fotka
stenatko  26. 8. 2010 23:02
A mohlo to ísť do TS-ky.
 fotka
antifunebracka  26. 9. 2010 17:31
sranda, ze vsetky zamilovane blogy vznikaju v noci. pekne napisane, akurat ze sa nehovori "klud", ale pokoj. to len tak, aby rec nestala
Napíš svoj komentár