V poslednej dobe ma dosť zaskočili ludia, "on/off line ludia".
Chcem sa týmto blogom aj niektorým ospravedlniť a vysvetliť niektore vecy, ktore vznikli/zanikli na internete, skrz internet, cez internet..bla bla bla..

Tak par faktov:
-NERADA si pisem cez ICQ a všteky podobne programy
-NERADA si pisem cez poštu, tajne spravy, RP-čka..bla bla bla
-vlastne ani moc neviem komunikovat s ludmi cez net, pretoze ma nebavi si pisat s ludmi ktorých ani nepoznam...
-neznasam hnusný booom, kde každý chodi len aby vedel najnovšie drby,kto si pozeral jeho profil alebo sa zabaval na fotkach ludi z disko-podnikov
-neznasam že vela nedorozumeni vznikne prave skrz ne/komunikáciu cez internet, FAKT SA OSPRAVEDLNUJEM ze som nekomunikativna ked som online...
-nenavidim ako som sa stala tusim zavisla na internete-cely den som v robote na nete a potom este aj cely vecer..vlastne som na nete a pritom by som mohla napr kreslit alebo robit hocičo iné..
-nechcem aby sa ludia dozvedali vecy o mne z internetu
-nikdy som tento "online-svet" nechcela brať vazne ale musim, pretože ostatný ho beru važne

-na internet chodim preto aby som si precitala nejake blogy, bleskovky, nejake vedecke clanky a pod.
-hej, som na ICQ stale ale preto ze nemavam casto kredit alebo preto ze obcas niektore vecy potrebujem "vykecat" pisanou formou..
-chodim sem pozeravať anime, lebo v telke je nedostatok
-a nakoniec ta najhlavnejsie vecy - stahovanie hudby a obrazkov

Tento môj odpor k internetu vznikol len nedavno, skrz sprostý status na booome - NERIEŠIM /teda, myslela som ze niektore vecy su fakt len moja vec ale ked uz aj toto ludi trapi, tak sorry, ja som asi divna/. Racej sa s ludmi rozpravam osobne, aj ked som pomerne flegmatická osoba, ktora viac rozmysla ako rozprava.

Neviem či si niekedy tento blog precita ten pravý človek ale aj tak:

FAKT PREPAC, ale ja nechcem žiť v online svete.

 Blog
Komentuj
 fotka
schizofrenik  7. 11. 2007 10:16
máš pravdu internetové komunikovanie často ničí ľudskú osbonosť, a kopu krát sa človek skrýva za niečo iné to čím nie je alebo by chcel byť. tvoj odpor i internetu je podľa mňa len priaznivý, ale keby nebolo internetu tak by som nespoznal kopu dobrých ľudí názorov a podobne každý na to máme svoj osobný názor





čiže tak
 fotka
tommy13  7. 11. 2007 10:16
hmm mas pravdu.., dneska je kazdy nuteny zit online, ma svojich kamaratov ktory si realny a inych co su len online a vtedy su kamarati, no internet s nas troska robi otrokov tochto sveta. clovek sa od neho niekedy len tazko trha a namiesto peknych chvil vonku sme zavrety a sedime pred nim.
 fotka
ygor  7. 11. 2007 10:19
Anime to mozes stiahnut a pozerat v compe nie?

Imho, dobra uvaha, v podstate to tak aj je ze sme my na nete zavysli viac ako by bolo v norme
 fotka
nietzsche  7. 11. 2007 12:15
Hm, myslim si, že máš pravdu. V podstate ako by celý život bol vo virtuálnej podobe. ALe človek dá skôr prednosť príjemnejšiemu virtuálnemu svetu ako krutej realite.
 fotka
girlfrommorgue  7. 11. 2007 16:52
.som rada ze su tu ludia ktory suhlasia.



dakujem^^
 fotka
whisper  16. 11. 2007 12:47
super, kedy ideme von?
 fotka
dragonfly  18. 11. 2007 18:53
Tiez suhlasim, tiez neznasam pisanie si cez icq a podobne ine... s ludmi, ktorych osobne nepoznam... ale som koniec koncov rada, ze internet existuje, lebo mi pomaha komunikovat s ludmi, ktori su odo mna daleko a s ktorymi sa spaja kus mojho zivota ...
Napíš svoj komentár